Anchete DNA

VINE/TUDORICA urmeaza sa se CASTREZE in SPARLAMENT/Revocarea celor trei Procurorii il va face HOTSPATAR🤣

 

FB_IMG_1517474429103Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că urmează să prezinte evaluarea șefei DNA chiar în plenul Parlamentului, în cel mult o lună. În același timp, va prezenta și raportul de activitate al Parchetului General și al DIICOT.

 

„Există obligativitatea legală de a prezenta un raport în Parlament. Până la sfârșitul lui februarie o să primesc raportul de activitate și de la DNA. Voi cere procurorului general să facă un raport de sinteză pe cele trei componente. Sigur că eu am raportul meu, pornind de la evaluările pe care le am eu și voi solicita președinților celor două camere să îmi creeze cadrul să prezint raportul. Ce voi spune acolo dumneavostră veți vedea și veți concluziona, dar și eu voi explica în mod vădit”, a declarat ministrul Justiției la Antena 3.

 

Ministrul Justiției spunea încă de la finalul anului trecut că a luat decizia cu privire la o eventuală cerere de revocare a șefei DNA. În cazul în care o asemenea propunere ar exista, decizia finală i-ar aparține președintelui Iohannis.