Politica

USR Brasov:Administrația liberală din Brașov, ATITUDINE OSTILĂ, similară celei a PSD !

“Noi avem, pe termen lung, deschiderea, dar trebuie să se schimbe modul de a se face politică”, a afirmat deputatul USR, întrebat în legătură cu colaborarea cu PNL, cea de-a doua forţă politică din judeţ, conform rezultatelor alegerilor europarlamentare din 26 mai, conform Agerpres.

De asemenea, Benga i-a transmis lui Veştea o solicitare în trei puncte, care vizează organizarea unor întâlniri trimestriale, anunţate cu două săptămâni înainte, la care să aibă acces oricine din public, incluzând specialiştii în domeniu şi un acces la toată documentaţia privind proiectul aeroportului pentru toţi factorii politici şi din comunitate.

“A treia chestiune, care mie mi se pare extrem de importantă, este să lămurim decizia pe turnul de control, în tot ceea ce înseamnă specificaţiile pentru licitaţia de operare (…) Este foarte frustrant pentru mine, care urmăresc acest proiect în cele mai mici detalii de trei ani de zile să înţeleg nişte chiţibuşerii birocratice şi administrative care ne pot împinge cu proiectul mult peste un termen de finalizare rezonabil. Ceea ce doresc eu să se facă public cât mai devreme este harta de proiect cu toate subelementele”, a mai precizat Tudor Benga