Anchete DNA

Ultima Flebete a lui DADDY intra in Sparlamentul PSDragnea/Cica s-a sucarit Irinuca­čĹ»

 

media-147777462705501400Deputatul┬áPSD┬áDumitru Chiri╚Ť─â a fost instalat, miercuri, de c─âtre Parlament, prin vot,┬á├«n func╚Ťia de pre╚Öedinte al Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale pentru Reglementare ├«n Energie (ANRE).

Numirea acestuia a ╚Öocat, deoarece CV-ul acestuia este unul modest, din care se remarc─â ocupa╚Ťia de baz─â de electrician, ╚Öi pentru c─â┬ádeputatul nici nu este un membru al important al partidului ca s─â justifice aceast─â important─â avansare ├«n carier─â.

Jurnalistul┬áBogdan Tiberiu Iacob┬ávine ├«ns─â cu o teorie interesant─â privind adev─âratul motiv al numirii acestuia la┬áANRE. O dat─â cu instalarea ├«n func╚Ťie,┬áDumitru Chiri╚Ť─â ├«╚Öi vacanteaz─â pozi╚Ťia de┬ádeputat, iar astfel urm─âtorului candidat de pe lista┬áPSD┬ádin jude╚Ťul ├«n care a fost ales noul ╚Öef┬áANRE, ╚Öi anume Constan╚Ťa, va ajunge ├«n Parlament. Iar noul┬ádeputat┬áva fi nimeni altul┬ádec├ót o apropiat─â a lui Liviu┬áDragnea, ┼×eila Abdulamit, t├ón─âr─â prezentat─â de pres─â drept ÔÇ×ultima feble╚ŤeÔÇŁ a liderul┬áPSD.

T├ón─âr─â┬á╚śeila┬áa ap─ârut prima dat─â ├«n spa╚Ťiul public ├«n decembrie 2015 c├ónd Liviu┬áDragnea┬áa mers ├«ntr-o vizit─â ├«ntr-un c─âmin din Regie pentru a revedea locul unde a fost cazat pe vremea c├ónd era┬ástudent la Politehnica