Condamnari

Ultima BASINA trasa de LEANA/Pana la PASTE, vine Definitiv si o ridica Interpolul🤣

 

FB_IMG_1517474429103Elena Udrea atac devastator la Codruța Kovesi, Klaus Iohannis și Liviu Dragnea

Fostul deputat PMP Elena Udrea a lansat un atac devastator la adresa clasei politice și a șefei DNA Laura Codruța Kovesi, pe care-i acuză de incompetență, frică sau slugărnicie.

”Vedeți de ce e bine să ai dovezi cu nemernicii ăștia? Că ies cu senitate să repete că o mașînărie stricată,”DNA nu falsifică probe”. Asta mergea să o turuiti când v-am zis eu în 2015 că v-a dat bani și v-a făcut cadouri Dorin Cocoș. Că nu mi-a trecut prin cap să păstrez chitanțe ori să filmez gențile cu bani. Așa că, doamna procuror Moraru, a închis repede Denunturile mele.
Dar acum, când o țară întreagă a văzut cum faceți probe false, cât tupeu să ai să ieși și să spui că nu e adevărat???
Va zic eu cât! Atât tupeu cât îți da convingerea că orice s-ar întâmplă, oricât de grav ar fi, nu pățești nimic.
Pentru că cei care te pot trage la răspundere sunt făcuți pe ei de frică, niște lași și niște slugi.
Ce spun Onea, Kovesi, Portocală etc. în acest moment nici nu mai contează. Contează ce spun și fac cei care sunt aleși să conducă țară, să apere democrația, să îi reprezinte și să îi apere cetățenii și să îi apere instituțiile. Iar aceștia nu par că există! Dragnea, e atât de las încât aruncă în aer tot pentru liniștea lui pe care și-o tot negociază cu Coldea și Kovesi și ceilalți, Johannis nici nu respiră de fricos ce e, Tăriceanu, de unul singur probabil a obosit, opoziția e de rahat. Orban tremură la gândul că va fi condamnat în apel iar Blaga, cu un dosar pe rol și el, așteaptă să rezolve alții problemele, că întotdeauna.
Halal bărbați, halal politicieni, halal lideri, vai de țară care a încăput pe mâna lor!
Nu e de mirare cât de ușor a putut prelua Sistemul puterea în România, cu așa clasa conducătoare!”, a spus Udrea