Anchete DNA

Turnatorie la DNA/SOVA si PONTA l-au UNS la Buci pe DADDY/Vine Belina ­čśÄ

 

FB_IMG_1506262184041Dan ╚śova a spus tot ce ╚Ötia despre Dragnea ├«n fa╚Ťa procurorilor de la DNA! Cu nume de firme, cu contracte, cu am─ânunte de culise. A dezv─âluit ├«n fa╚Ťa procurorilor cum proceda Dragnea. Mai mult, Ponta, ├«ntrebat despre toate acele lucruri, a confirmat declara╚Ťiile lui ╚śova ├«n propor╚Ťie de peste 75%. Cu precizarea c─â Ponta a spus c─â el nu poate confirma lucruri despre care nu ╚Ötie, dar c─â are ├«ncredere c─â ╚śova a fost sincer.

Surse din anturajul celor doi spun c─â ├«n cur├ónd vor fi anun╚Ťate noi dosare care-l vizeaz─â ├«n mod direct pe Dragnea. ╚śi c─â sunt ├«n lucru mai multe disjungeri. Dintre care una ar fi cu picanterii de alcov. ├Äntre Dragnea ╚Öi o fost─â procuroare.

Nu, nu este vorba despre Ana Maria P─âtru, fosta ╚Öef─â a AEP. C─â ea nu a fost procuroare. ├Än vara acestui an, ziarul Curentul a scris c─â Ana Maria P─âtru a povestit unor apropia╚Ťi care au ╚Öi ├«nregistrat-o c─â Liviu Dragnea i-a trimis o important─â sum─â de bani printr-un senator PSD. ├Änregistrarea cu P─âtru ar fi fost deja predat─â procurorilor, scrie Curentul. ├Än acela╚Öi timp ╚Öi P─âtru sus╚Ťine c─â are ├«nregistr─âri cu emisarul lui Liviu Dragnea ╚Öi c─â le va folosi ├«n cazul ├«n care va putea beneficia de ÔÇ×un 19ÔÇŁ cu ele. Articolul 19 este cel care ├«njum─ât─â╚Ťe╚Öte limitele de pedeaps─â ├«n urma unui denun╚Ť.

Cert este un lucru: Dragnea s-a dus ├«n ultimele dou─â zile la cele dou─â sufragerii TV ale PSD s─â se pl├óng─â c─â nu are acces la dosarul ├«n care a primit adresa oficial─â c─â este suspect, insist├ónd pe declara╚Ťiile f─âcute de ╚śova ╚Öi Ponta. Dar ╚Öi profer├ónd amenin╚Ť─âri mafiote gen ÔÇ×o s─â spun la comisia SRI lucruri despre voi