Condamnari

Tic Tac/Condamnatul si Trimisul in Judecata/Dragnea, Batranul, Pamantul si Pensiunea Agroturistica

Liderul PSD Liviu Dragnea împreună cu primarul comunei Slobozia Mândră din Teleorman vor să deschidă o pensiune agro-turistică pe malul heleșteului acestei comune dar bunicul meu le stă în cale pentru ca o parte din terenul pe care îl doresc ei îi aparține și de aceea vor să îl ia folosind un act falsificat, este dezvăluirea făcută în excluvitate pentru FLUX 24 de Daniela Dragu, nepoata cetățeanului.

dragneaZona vizată de Dragnea se află în apropierea resedinței fostului său socru, Prodana Petrache.

În poveste apare celebra firmă Tel Drum care se spune că ar aparține lui Liviu Dragnea.

image1Povestea e halucinantă.

Daniela Dragu a precizat pentru FLUX 24 că de câțiva ani încearcă să obțină titlul de proprietate pe terenul bunicului, dar primarul o tot amână. În realitate, primarul și Dragnea vor să pună mâna pe terenul bătrânului pentru a construi o pensiune.

img_1804Pâna când într-o zi un angajat al Primăriei ne-a oprit și ne-a zis care este adevăratul motiv de ne tot anulează primarul eliberarea titlului de proprietate, mai povestește ea.

img_1811

CUM A PĂCĂLIT OMUL LUI DRAGNEA PE BĂTRÂN

Bunicul a muncit acel pământ din 1992 8,54 ha te teren agricol până în 2008 când o parte  l-am dat în arendă la SC Teldrum SA. Contractul de arendare a fost pe 5 ani. În anul 2013 noi am anunțat la Sc Teldrum SA că nu mai vrem să semnăm cu ei alt contract de arendare.La începutul anului 2012 bunicul meu a avut o intervenție chirurgicală la ochiul stâng și după la 3 săptămâni s-a prezentat la resedința noastră primarul STEFAN MARINEL însoțit de către un consătean, angajat al firmei Sc Teldrum SA.Bunicul meu i-a invitat în casă dar ei au refuzat cu motiv că este târziu. Primarul i-a spus bunicului că ei au venit sa-l întrebe dacă are ceva împotriva că se va schimba numele asociației din „Sc Teldrum Sa” în „Sc Agrotrust SRL” deoarece el ca primar trebuie să întrebe toate persoanele care au dat pământ în arendă la asociație si că trebuie sa semneze o hârtie.Bunicul meu a refuzat să semneze pentru că nu vedea ce scrie pe hârtie. care trebuia semnata.Primarul a insistat să semneze „că și asa nu este mare brânză”.Bunicul a semnat și primarul cu celălalt consatean al lui au plecat.În 2013 când le-am zis celor de la Sc Teldrum SA că nu mai vrem să semnăm cu ei alt contract de arendare doamna SONIA NEAGU mi-a zis că nu putem să renunțăm la contract pentru că în 2012 am fi semnat cu ei un contract pe 10 ani.Dar care” noi” pentru că din familie nimeni nu semnase acel contract? Cand i-am zis bunicului ce mi-a zis Sonia Neagu despre un nou contract semnat de familia noastra bunicul meu și-a amintit de episodul cu primarul, a mai susținut Daniela Dragu în mărturia exclusivă pentru FLUX 24.

dragnea000
MAI MULȚI BĂTRÂNI AMENINTAȚI DE GAȘCA LUI DRAGNEA
Noi am mers la primăria Slobozia Mandra și am cerut primarului explicații în legătură cu acel contract pe 10 ani care este fals. Primarul ne-a vorbit foarte urât și i-a zis bunicului că să ” belească bine ochii ce hârtii semnează”. Când am plecat de la Primărie am vizitat mai multe persoane din comună și ne-au zis că foarte mulți bătrâni au pățit la fel și i-au amenințat că le taie ajutoarele sociale dacă încearcă să protesteze, mai spune nepoata bătrânului.
politie
POLIȚIA ÎL ACOPERĂ PE BARONUL PSD
Anul trecut am depus plângere penală împotriva primarului pentru abuz în serviciu. După câteva luni ne-a sunat un anume subcomisar Căzănaru și ne-a invitat la Poliția Județeană Alexandria să vorbească cu noi.După 4 ore de așteptare până la urmă ne-a primit acel Căzănaru și ne-a sugerat că ar fi bine să renunțăm la plângere pentru că nu avem suficiente probe împotriva primarului și acuzațiile care le facem noi că este implicat și Dragnea ne vor aduce probleme, mai afirmă Dragu.
PRIMARUL: AM CINEVA MARE, SUS
Când ne-am întâlnit cu primarul Stefan Marinel ne-a zis că am cheltuit banii degeaba pe drumuri pentru că lui nu-i va face nimic nimeni  atâta timp cât „cineva mare” este sus și-l ajută și ar fi bine să stăm în banca noastră.Terenul pe care vrea primarul si Dragnea să faca pensiune agro-turistică până în 2013 noi am avut grădină cu legume și o coșărie construită din chirpici și paie în care țineam utilajele agricole. La ordinul acestui primar a fost dărămâtă, mai povestește nepoata omului căruia Dragnea vrea să îi ia pământul

Fostul premier Victor Ponta îl acuză pe Dragnea de debarcarea lui Daniel Constantin şi totodată îl sfătuieşte pe Grindeanu să fie atent şi să îşi pună urgent o vestă solidă de salvare pe el.

„În această săptămâna atât de plină cu aventuri „pescăreşti” mi-am adus aminte de un episod din Septembrie 2012 de la Murighiol din Delta.

Atunci am avut un weekend extrem de încărcat – stabilirea candidaţilor la Alegerile Parlamentare din Decembrie 2012 . În plus am adoptat toţi o „Declaraţie oficială de solidarizare cu Liviu Dragnea” – ştiu că acum sună comic dar aşa a fost!

Am fost atunci în „barcă USL” cinci oameni (ca în faimoasa comedie „Operaţiunea Monstru”) : Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin şi – cu voia dvs. ultimul pe lista – „camaradul şi prietenul” Liviu Dragnea!

Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o ştiţi : întâi a sărit în apă Crin, după aceea am fost eu „împins” mai discret, apoi a urmat aruncarea brutală peste bord a lui Gabi şi acum ejectarea cu tot cu băncuţă a lui Daniel ! Tristă poveste – important e că în barcă a rămas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toţi / cel pentru care ne asumăm şi proclamăm toţi atunci „solidaritatea” !!!

Ieri am văzut fotografii cu Premierul Grindeanu stând în picioare în barcă alături de „camaradul şi prietenul” Liviu / sper să fie deştept şi să îşi pună urgent o vestă solidă de salvare pe el – istoria se repetă pentru cei care nu învaţă din experienţele trecutului.

Dincolo de aceste „poveşti pescăreşti” cel mai important lucru pentru noi toţi e să nu se scufunde „barca”! Văd valuri mari, găuri multe şi un „Cârmaci” care e mai preocupat de aruncarea celorlaţi peste bord decât de ajungerea în siguranţă la mal!

Eu mă descurc foarte bine să înot – chiar şi contra curentului! Aşa că sunt pregătit să salvez cât pot de mulţi pasageri căzuţi (sau aruncaţi) din barcă”, a scris Ponta pe facebook