Home » Știri » Test vizual: Dovedește că ai un IQ ridicat găsind cele 12 diferențe în mai puțin de 40 de secunde!

Test vizual: Dovedește că ai un IQ ridicat găsind cele 12 diferențe în mai puțin de 40 de secunde!

Vsebina

Teste vizuale sunt o modalitate excelentă de a stimula viteza și acuitatea vizuală. Ele ajută la antrenarea capacității de concentrare și a memoriei și sunt deosebit de distractive.

Astăzi vă vom oferi un joc foarte amuzant: găsiți 12 diferențe între două imagini de sushi în mai puțin de 40 de secunde. Acest test necesită multă atenție și concentrare pentru a găsi rapid toate diferențele.

Credit foto: © Legrisou.fr

Nu este doar pentru copii, ci pentru oricine dorește să se distreze și să își folosească abilitățile vizuale. Așadar, ești pregătit pentru această provocare? Haideți să mergem !

Pentru a găsi cele 12 diferențe dintre imagini, trebuie să vă concentrați și să observați cu atenție. Dacă nu ați reușit să găsiți toate diferențele, mergeți mai jos unde le puteți vedea.

Čtěte také  Test IQ: Testează-ți inteligența completând această provocare logică în mai puțin de 20 de secunde.

Știați că?

Sushi Sushi își are originea în Japonia. Este preparat din orez, de obicei combinat cu ingrediente precum pește crud, alge și legume. Sushi înseamnă în japoneză „mâncare cu orez“.

Deși peștele crud este cel mai frecvent asociat cu sushi, există varietăți fără pește, care includ o serie de ingrediente, cum ar fi legume, ouă și fructe de mare gătite. Sushi poate fi servit cald sau rece și se consumă cu sosuri speciale, cum ar fi sosul de soia sau maioneza. Sursa

Provocarea acceptată

Fanii acestui test au acceptat provocarea cu brio! În mai puțin de 40 de secunde, aceștia au găsit toate cele 12 diferențe dintre cele două imagini care le-au fost prezentate. Pentru cei care au fost mai lenți, următoarea imagine le va permite să vadă toate diferențele. Așadar, sunteți pregătiți pentru următoarea provocare?

Čtěte také  Test IQ: Poți să echilibrezi ecuația mutând un singur chibrit? Cei mai buni reușesc să o facă în mai puțin de 08 secunde.

Credit foto: © Legrisou.fr

Împărtășește jocul pe rețelele dvs. sociale pentru a crește vizibilitatea mărcii dvs. și pentru a obține mai multă expunere. Rețelele sociale sunt o platformă puternică prin care oamenii descoperă și împărtășesc conținut cu prietenii și familia lor. Acest lucru înseamnă că oamenii pot împărtăși jocul dvs. pe scară mai largăceea ce vă poate ajuta să ajungeți la un public mai larg.

Elvira Vlăsceanu
Reziduuri din : Elvira Vlăsceanu