Home » Știri » Test de logică: stimulează-ți IQ-ul și găsește codul în mai puțin de 40 de secunde!

Test de logică: stimulează-ți IQ-ul și găsește codul în mai puțin de 40 de secunde!

The Puzzle al zilei este un cod care trebuie descoperit urmărind imaginea atașată. Într-adevăr, veți găsi cinci combinații false, dar care oferă indicii pentru găsiți codul din patru cifre. Dar ce este acest tip de teste Teste de logică și de gândire?

Teste de logică sunt jocuri care solicită participanților să își folosească abilitățile și cunoștințele analitice pentru a rezolva o problemă. Aceste teste pot lua diverse forme, cum ar fi cuvinte încrucișate, puzzle-uri, jocuri de memorie sau căutări de obiecte ascunse. Testele sunt făcute mai dificile prin adăugarea de indicii limitate și/sau greșite.

Aceste provocări sunt deosebit de populare pe rețelele de socializare, unde sunt împărtășite cu un public larg. Utilizatorii trebuie apoi să-și storcă creierii pentru a găsi codul și a dezvălui soluția la sfârșit. Așadar, sunteți gata să acceptați provocarea și să găsiți codul?

Čtěte také  Test IQ: Testează-ți inteligența completând această provocare logică în mai puțin de 20 de secunde.

Credit foto: © Legrisou.fr

Reguli de urmat pentru a rezolva provocarea

Provocarea de a găsi codul corect din 4 cifre este de un nivel dificil, după cum puteți vedea din cursorul de dificultate. Pentru a reuși în acest puzzle, trebuie să observați și să vă concentrați și să respectați următoarele reguli: fiecare combinație de 4 cifre este însoțită de puncte colorate.

  • punctul alb înseamnă că unul dintre numere nu este prezent.
  • punctul galben înseamnă că unul dintre numere este prezent, dar nu se află în caseta corectă.
  • punctul verde înseamnă că unul dintre numere este prezent în caseta corectă.

Trebuie să vă uitați cu atenție și să vă concentrați pentru a găsi codul de 4 cifre care corespunde punctelor colorate.

Čtěte také  Test de personalitate: Alege o lampă și descoperă-ți adevăratul potențial!

Atenție! Punctele colorate nu sunt plasate în ordine. Aveți 40 de secunde pentru a găsi codul sau pentru a termina provocarea, așa că fiți atenți și urmăriți poziția lor!

Acest test este o modalitate excelentă de a stimula creierul și de a-l menține în formă. Gândirea logică este esențială pentru rezolvarea puzzle-urilor de zi cu zi, care pot fi foarte interesante și provocatoare.

Prin acest exercițiu, creierul tău poate fi antrenat să rezolve probleme complexe și să găsească soluții creative. De asemenea, îmbunătățește capacitatea creierului de a reține informații și de a învăța mai repede.

Așadar, puzzle-urile cu coduri de securitate sunt o modalitate excelentă de a vă exercita mintea logică și de a vă ajuta să vă mențineți creierul în formă. Deci, nu ezitați să vă provocați să găsiți răspunsul corect. la ghicitoarea zilei!

Čtěte také  Test de personalitate: alege un personaj Disney pentru a afla ce fel de persoană ești

Vă invităm să dați click pe „Următorul“ de mai jos pentru a descoperi soluția pe pagina următoare.

Elvira Vlăsceanu
Reziduuri din : Elvira Vlăsceanu