Politica

Stenograme PSD/Seara Cutitelor Penale&Noaptea ca HOTII/DADDY:Trebuie sa Incetam, Riscam sa ne KORDIM intre noi/Csf-Ncsf, Buleala mare la PSDragnea­čśÄ

FB_IMG_1504694016295STENOGRAME din ╚Öedin╚Ťa PSD – Liviu Dragnea: Risc─âm s─â ne omor├óm ├«ntre noi

 
dragnea tudose
Pre╚Öedintele PSD, Liviu Dragnea, are un discurs exploziv ├«n ╚Öedin╚Ťa Comitetului Executiv al PSD. Dragnea sus╚Ťine c─â partidul risc─â s─â fac─â implozie ╚Öi ├«╚Öi asum─â parte din vina pentru aceast─â situa╚Ťie.
received_1489620304429789
ÔÇŁAm ajuns ├«ntr-o situa╚Ťie tensionat─â, din cauza mai multor oameni, dar si din vina mea. A fost o comunicare gestionata prost, atat din partea mea cat si din partea Guvernului. S-a intrat pe o spiral─â de suspiciune ╚Öi ne├«ncredere, care l-a pus pe Mihai ├«ntr-o stare de tensiune maxim─â. La Mihai am ╚Ťinut ╚Öi ╚Ťin ├«n continuare. ├Ämi asum starea de sup─ârare ╚Öi tensiune ├«n care a ajuns Mihai ╚Öi din vina mea.

Liviu Dragnea a avut un mesaj ╚Öi c─âtre mini╚Ötrii PSD. ÔÇŁV-am primit cu drag pe fiecare, de fiecare dat─â ╚Öi discutam despre ni╚Öte decizii, dup─â care mergeau la Mihai ╚Öi spuneau c─â am spus s─â nu se fac─â. Guvernarea trebuie gestionat─â de Guvern!ÔÇŁ, ar mai fi spus Liviu Dragnra.

received_1486551681403318

Pre╚Öedintele PSD le-a cerut colegilor din partid s─â revin─â la atmosfera din 2015, c├ónd erau camarazi ╚Öi prieteni, dar a ╚Ťinut s─â lanseze un avertisment incendiar.

FB_IMG_1503859731248

ÔÇŁEu a treia oar─â la Iohannis nu m─â mai duc (…) V─â ╚Ötiu pe fiecare dintre voi ╚Öi risc─âm s─â ajungem ├«ntr-o situa╚Ťie ├«n care s─â ne omor├óm prin implozie. Trebuie s─â ├«ncet─âm!