Politica

Stenograme PSD/Seara Cutitelor Penale&Noaptea ca HOTII/DADDY:Trebuie sa Incetam, Riscam sa ne KORDIM intre noi/Csf-Ncsf, Buleala mare la PSDragnea😎

FB_IMG_1504694016295STENOGRAME din ședința PSD – Liviu Dragnea: Riscăm să ne omorâm între noi

 
dragnea tudose
Președintele PSD, Liviu Dragnea, are un discurs exploziv în ședința Comitetului Executiv al PSD. Dragnea susține că partidul riscă să facă implozie și își asumă parte din vina pentru această situație.
received_1489620304429789
”Am ajuns într-o situație tensionată, din cauza mai multor oameni, dar si din vina mea. A fost o comunicare gestionata prost, atat din partea mea cat si din partea Guvernului. S-a intrat pe o spirală de suspiciune și neîncredere, care l-a pus pe Mihai într-o stare de tensiune maximă. La Mihai am ținut și țin în continuare. Îmi asum starea de supărare și tensiune în care a ajuns Mihai și din vina mea.

Liviu Dragnea a avut un mesaj și către miniștrii PSD. ”V-am primit cu drag pe fiecare, de fiecare dată și discutam despre niște decizii, după care mergeau la Mihai și spuneau că am spus să nu se facă. Guvernarea trebuie gestionată de Guvern!”, ar mai fi spus Liviu Dragnra.

received_1486551681403318

Președintele PSD le-a cerut colegilor din partid să revină la atmosfera din 2015, când erau camarazi și prieteni, dar a ținut să lanseze un avertisment incendiar.

FB_IMG_1503859731248

”Eu a treia oară la Iohannis nu mă mai duc (…) Vă știu pe fiecare dintre voi și riscăm să ajungem într-o situație în care să ne omorâm prin implozie. Trebuie să încetăm!