Anchete DNA

SRI/Un Maior din SJI Arad a fost RETINUT de DIICOT/Trafic de Canabis si COCAINA/Ruj si Vaselina­čśÄ

Un maior din cadrul Serviciului Rom├ón de Informa╚Ťii – Serviciul Jude╚Ťean de Informa╚Ťii Arad a fost re╚Ťinut vineri de procurorii DIICOT, fiind acuzat de trafic de canabis ╚Öi cocain─â.

“Vineri, procurorii Direc╚Ťiei de Investigare a Infrac╚Ťiunilor de Criminalitate Organizat─â ╚Öi Terorism ÔÇö Biroul Teritorial Arad au dispus re╚Ťinerea pentru o perioad─â de 24 de ore a suspec╚Ťilor: M.C.S., maior ├«n cadrul Serviciului Rom├ón de Informa╚Ťii ÔÇö Serviciul Jude╚Ťean de Informa╚Ťii Arad, pentru s─âv├ór╚Öirea infrac╚Ťiunilor de trafic de droguri de risc ╚Öi de mare risc ├«n form─â continuat─â, ╚Öi P.E., pentru s─âv├ór╚Öirea infrac╚Ťiunii de trafic de droguri de risc, ├«n form─â continuat─â”, se arat─â ├«ntr-un comunicat al DIICOT transmis AGERPRES.

Potrivit anchetatorilor, ├«n perioada 11 august ÔÇö 16 august, suspectul M.C.S. ar fi v├óndut ├«n dou─â r├ónduri 100 grame de canabis, respectiv 6 grame de cocain─â cu sumele de 2.050 lei, respectiv 600 euro (din care s-au remis 300 euro).

De asemenea, arat─â procurorii, joi, 17 august, suspectul ar fi v├óndut 100 grame canabis cu 400 euro ╚Öi 200 lei, iar ├«n imobilul s─âu situat ├«n municipiul Arad avea 250 grame de canabis, droguri g─âsite cu ocazia realiz─ârii flagrantului ╚Öi a perchezi╚Ťiei domiciliare.

În cazul suspectului P.E., anchetatorii au stabilit că pe 18 august acesta a vândut 300 de grame de canabis cu 6.000 de lei și au găsit în mașina sa încă 100 de grame de canabis.

Vineri, procurorii DIICOT ÔÇö Biroul Teritorial Arad ├«mpreun─â cu ofi╚Ťeri din cadrul Direc╚Ťiei Generale Anticorup╚Ťie au efectuat 4 perchezi╚Ťii pe raza jude╚Ťului Arad, dintre care o perchezi╚Ťie la sediul unei institu╚Ťii publice.