Politica

Spargere de BUCI Masculine in PSD Titu/Batranul a fost PRINS cu SCULA in BUCILE tanarului din FAMILIA Traditionala/Un Inceput pentru DADY la BULAU!Transmitere Program de Guvernare pe cale ANALA/Sictir!

22046416_1960207737598605_6252814847234223470_n

ȘOC LA TITU! UN ORAȘ ÎNTREG ORIPILAT! PREȘEDINTELE PSD TITU A RECUNOSCUT CĂ ESTE BULANGIU! IUBITUL SĂU ESTE UN MECANIC DE LOCOMOTIVĂ!

În zi de sărbătoare, peste locuitorii orașului Titu  o veste ca un trăznet s-a propagat cu o viteză uimitoare, la toți enoriașii ortodocși ce în această sfântă zi de duminică se întorceau de la slujbă: VLAD OPREA președintele PSD TITU a fost prins, în flagrant, întreținând relații sexuale cu un bărbat!

35972918_1669331776506747_249918125410091008_n

Toată această oribilă scenă s-ar fi petrecut chiar în sediul PSD Titu, unde domnul Vlad Oprea are un birou în calitate de președinte al organizației locale a PSD Titu și ar fi fost surprinsă chiar de către un coleg de partid, care l-a găsit pe Vlad Oprea cu chiloții în vine, iar la spatele său se afla…. Președintele TSD TITU – ANDREI NEAGU.

Prins în fapt, domnul Oprea Vlad i-a recunoscut colegului său că  este pederast și că de aproximativ un an de zile se iubește cu subordonatul său politic Andrei Neagu, președinte al tineretului social democrat de la Titu, funcție pe care tânărul cfr-ist a ajuns să o ocupe cu sprijinul iubitului său Vlad Oprea.

Dacă despre Vlad Oprea se cunoaște faptul că este un apropiat al senatorului Adrian Țuțuianu și că este angajat pe o funcție fantomă în cadrul asociației CIVITAS, despre iubitul său – Andrei Neagu nu se cunosc foarte multe, decât că este mecanic pe locomotivă, că iubește la nebunie plimbările cu trenul dar și nopțile de dragoste în cabina locomotivei.

În acest context se explică și rezultatul extrem de slab care s-a obținut la Titu, la Referendumul Pentru Familie, având în vedre că PNL nu s-a implicat, iar președintele PSD Titu este bulangiu… și nu doar el, ci și președintele TSD Titu-Andrei Neagu, tânăr cu care Oprea Vlad se zvonește că vrea să meargă într-o țară din vestul Europei pentru  a-și oficializa relația de iubire