Politica

Senatorul Ciprian PANDEA isi RESPECTA Programul “Dezvoltam Calarasiul”/ O bună parte din activitatea mea din teritoriu să fie dedicată dialogului cu primarii călărășeni, pentru susținerea proiectelor de dezvoltare ale comunităților/Cabinete Parlamentare deschise in Calarasi, Oltenita , Dragalina, Lehliu si Fundulea !

Dialogul constant al primarilor cu autoritățile centrale este unul extrem de important. Recent, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a avut o întâlnire cu reprezentanții Asociației Comunelor din România, la care primarii din județul Călărași au fost reprezentați.

Redactia: Domnule senator, de ce deschideti atat de multe cabinete parlamentare si cine le va ocupa?

Ciprian Pandea: Pentru promovarea partidului si crearea de locuri de munca pentru calaraseni. Va multumim si va dorim succes!

 

 

 

 

Mi-am propus, în mandatul de senator, ca o bună parte din activitatea mea din teritoriu să fie dedicată dialogului cu primarii călărășeni, pentru susținerea proiectelor de dezvoltare ale comunităților.

Până la finalul acestei luni, îmi doresc să am întâlniri cu cât mai mulți primari călărășeni, să preiau cât mai multe situații care au nevoie de soluții, și mă refer inclusiv la probleme legate de bugetul pe acest an.

 

Eu, ca senator liberal, voi susține proiectele de dezvoltare ale județului Călărași. E un angajament pe care vi l-am împărtășit deja și care se va afla mereu în centrul activității mele.

 

 

 

 

 

Ciprian Pandea, senator PNL ”Faptele sunt de partea mea”

 

 

 

 

 

Experiența sa în Guvernul României, concretizată cu aprobarea, în perioada 2016-2020, a nu mai puțin de 115 proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală în județul Călărași, a arătat că dezvoltarea localităților nu trebuie să țină cont de culoarea politică a primarilor, ci de nevoile comunităților.


”Dezvoltarea infrastructurii de drumuri a dobândit un ritm accelerat începând cu anul 2016, când, din poziția de secretar de stat, am susținut finanțarea guvernamentală a proiectelor comunităților locale călărășene ce au privit asfaltarea de drumuri. Nu a contat culoarea politică, au contat nevoile reale ale primăriilor care nu aveau posibilități de dezvoltare din bugetele proprii, apelând la investițiile guvernamentale.”,


Cele 115 proiecte PNDL au o valoare aproximativă de 766 milioane de lei, bani investiți în asfaltarea de drumuri, introducerea rețelelor de canalizare, construcția sau modernizarea de dispensare etc.


”Parteneriatul pe care l-am construit cu primarii călărășeni va rămâne același parteneriat onest .  Guvernarea  PNL susținută de o majoritate parlamentară  va continua investițiile publice majore. Dezvoltarea adevărată se bazează pe parteneriate, pe fapte și nu pe vorbe. Iar faptele sunt de partea mea.”, subliniază Ciprian Pandea