Anchete DNA

Seful IPJ Calarasi, Marian IORGA, Cercetat pentru luare de MITA si relatii cu Lumea INTERLOPA !

Șeful IPJ Călărași, Marian Iorga este cercetat pentru mai multe infracțiuni

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că s-au început cercetările în cazul unor mai multe infracțiuni ale șefului IPJ Călărași, Marian Iorga. Acesta este acuzat, printre altele de luare de mită. 

Publicația noastră deține mai multe informații cu privire la activitatea șefului IPJ Călărași, Marian Iorga, supranumit „Zeus„. Nu am făcut publice dovezile noastre pentru a nu îngreuna stadiul anchetei. În luna decembrie, anul trecut, ministrul Marcel Vela a fost informat cu privire la anumite infracțiuni care l-ar viza pe șeful IPJ Călărași, Marian Iorga. „Da, au fost transmise la IGPR și de acolo s-au transmis la instituțiile abilitate să cerceteze chestiuni penale. Verificați oficial la IGPR și DGA. Nu pot să dau eu date din dosare. Evident că la finalul cercetării se vor lua toate măsurile legale!”, a declarat, pentru Bugetul.ro,  Marcel Vela.

Șeful SNPPC: „luare de mită”

Președintele SNPPC (Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual), a afirmat public despre Marian Iorga, șeful IPJ Călărași, că acesta ar fi cercetat pentru „luare de mită”.

„La Călărași, e un management total defectuoas, o atitudine din asta pe care nu pot să o numesc în vreun fel. De la vocabular, adresare subordonți, până la zonă infracțională – luare de mită. Am și sesizat IGPR-ul, dar nimeni nu vrea să cerceteze. Poate să-i demită la orice oră, pentru că are informații clare, certe, fără niciun dubiu”a spus, Dumitru Coarnă.

Șeful Ispectoratului Județean de Poliție Călărași, Marian Iorga, a fost numit la comanda Inspectoratului în septembrie 2014. Perioada sa de numire „politică„ a durat până în martie 2019. Activitatea sa a fost întreruptă din martie până în august 2019 și a revenit până în prezent la conducerea poliției de la Călărași. Iorga are o relație bună cu diferiți oameni politici din cadrul PSD. De multe ori a fost văzut în compania unor persoane politice, în trecut fiind unul dintre oamenii de bază din „clanul„ lui Liviu Dragnea. Iorga ar avea o „relație strânsă„ și cu lumea interlopă din Călărași și nu numai