Politica

Sector1/TUDORACHE si ULITELE din Sector

 

FB_IMG_1520101284981

Primarul PSD Dan Tudorache si ulitele sectorului 1

Viseaza la investitii, la spitale municipale, la proiecte imobiliare de mare anvergura, chiar daca dovedeste deja dupa 2 ani de mandat, incapacitate manageriala si incompetenta in administrarea sectorului 1. Nu cred ca exista ceva, care actualul primar al sectorului 1 sa poata spune ca a realizat dupa 2 ani de mandat. Dealtfel, nici trecutul sau politic sau administrativ, nu a lasat ceva de valoare in urma, faptul ca ocupa vremelnic caldutul fotoliu de primar la sectorul 1, datorandu-se partidului in proprtie de 99%. Iar acest lucru il stie si mamica dl. Tudorache. Dupa ce si-a asfaltat strada pe care locuieste, vecinilor de la doar doua strazi distanta, cei dupa strada Piscul Mosului, le invoca tot soiul de motive birocratice, doar, doar va scapa de critici. Critici va avea, atat el, cat si dna. Firea sau partidul care l-a proptit pe fotoliul de primar, odata ce pe niciunul nu il interseaza ce se intampla cu cei de la care cersesc voturi la fiecare 4 ani. Si nu doar voturi. Pentru ca, in calitatea lor de cetateni ai sectorului sunt supusi legislatiei. Adica, datoreaza in fiecare an taxe si impozite locale, astfel incat, atat dl. primar Tudorache, cat si directorul directiei investitii Cosmin Fodoroiu, sa isi poata lua salariul. Chiar daca acesta din urma spunea, “e o infractiune daca intervenim pe strazile alea”. Dar cand ati intervenit pe strada domnului primar PSD Tudorache, nu a fost o “infractiune”??? Sau acolo s-a rasturnat din greseala o basculanta cu asfalt??? Asta nu se pune?? Sigur ca se pune domnule Tudorache, atat pentru dumneata cat si pentru intregul PSD, atunci cand vom introduce in urna buletinul de vot. Mai avem doi ani de calcat prin gropile strazii noastre. Doi ani in care insa, va vom aminti in fiecare zi, saptamanal ca ne-ati mintit. Cu totii!

 

Explodează bomba la Sectorul 1? Audieri și puneri sub acuzare la DNA a unor angajați din anturajul primarului Tudorache! Recent șase persoane de la ADP Sector 1 au fost chemate la DNA să dea cu subsemnatul pentru mai multe infracțiuni de luare de mită reprezentând comision lunar din contractele încheiate de instituție cu diverși agenți economici, dezvăluie Curentul.

Astfel, față de Alin Vieru s-a pus în mișcare deja acțiunea penală, ceilalți fiind deocamdată doar suspecți.

Surse bine informate ne-au declarat că dintre suspecți fac parte șeful de la Achiziții, Alin Stoian și Anca Maria Gagu, șefa serviciului juridic, zisă Iubi, scrie Curentul.

Funcționarii de la Sectorul 1 spun că Gagu e pupila lui Tudorache, că de la începutul anilor 2000 îi tot găsește diverse funcții publice și din acest motiv nimic nu se mișcă în ADP Sector 1 fără știrea ei.

În fața procurorilor și Stoian și Gagu și-ar fi recunoscut faptele, iar Iubi cică ar fi leșinat imediat după semnarea declarației.Procurorii anchetează dacă o parte din bani ajungeau la Tudorache.
Deocamdată nimeni nu a fost reținut, ceea ce e un semn că oamenii sunt dispuși să colaboreze cu autoritățile. Semn rău pentru Primarul Sectorului 1, mai scrie Curentul