Politica

SCENARITA de JUDET: LUCRARI de milioane de EURO trase PRIN 3 Minus 1 NESCAFE/ E Pamflet pana la RECHIZITORIU !

 

PAMFLET INTRE 4 POLITICIENI 😜3 IN 1 NES CAFE🤣

Previzibil, dar de efect. Ştim că nu mai râde nimeni când le spunem politicienilor „la mulţi ani” de 1 aprilie, dar nu o facem doar ca să ne simţim noi bine, ci ca să se simtă ei bine. Tu cum te-ai simţi dacă ar fi ziua ta şi nimeni nu te-ar băga în seamă? Aşadar, la mulţi ani, domnilor, să ne trăiţi o infinitate de născociri, o viaţă de înşelăciuni şi un veac de plăsmuiri.

GEORGE CATRE VASILICA

Evident, începem povestea zilei de 1 aprilie cu campionul vicleşugurilor, baronul ficţiunii, inegalabilul prinţ al dusului cu zăhărelul, DUMITRESCU, Aşadar, vă informăm oficial că DUMITRESCU şi-a propus ca anul acesta să facă ceva diferit de 1 aprilie. El şi-a propus ca, în dezacord cu restul zilelor din calendar, astăzi să spună numai şi numai adevărul. „Sunt dator cu asta, trebuie să reechilibrez balanţa. După atâţia ani în care am ajuns să nu mai fac distincţia dintre adevăr şi plăsmuire, am nevoie să mă ancorez pentru câteva ore în realitate. Sâmbătă, voi spune adevărul, numai adevărul, aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, a anunţat DUMITRESCU  pe contul lui de Facebook.

Toate lucrările mele prin firme acoperite le voi publica pe contul lui Vasilică, pentru ca acesta să le distribuie pe contul lui George. Nu sunt lucrări cu sume astronomice, doar 56 milioane euro în tot județul Călărași, perioada 2004-2016, perioada cand Georgica semna toate lucrările de beton, gropi gunoi, deszapezire, biblioteci, școli, grădinițe, instituții  si multe ace si brice , lucrări aflate în derulare și în prezent pana pe 1 aprilie cand mai vine un dosar pentru DAN😜

Si GEORGICA a lansat această provocare după ce, în ultimele zile, le-a tras-o unor jurnalişti, pe care i-a făcut să creadă că, în calitate de membru în BNP al DNA, ar putea să-i ajute să devină corespondenţi zonali ai unor televiziuni „Ce vreţi, nu s-a putut abţine. Ştia că întră în post şi a făcut-o lată de «Lăsata Secului»”, a comentat un analist politic.

Cea mai tare minciună:  AM FOST CHEMAT LA UN PROCUROR, DAR NU STIU PENTRU CE, DAR NICI ZIARISTII MEI DIN CONFERINTA N-AU CURAJ SA INTREBE🤣😜👍

Au fost câteva zile la începutul acestui an în care ne-am îndoit de un adevăr pe care îl ştiam cu toţii. Respectiv faptul că există un dosar în care e si DAN din “Coslogheni”🤣

 

Sunt mai multe voci care susţin că presupusul sparlamentar de Prahova şi eventualul premier de fapt nu ar exista în realitate, şi că ar fi o invenţie a lui Dan si Georgica, cei care ar şi încasa  un para-ndarat din indemnizaţiile fantomei respective. Ca să ne pună pe o pistă greşită, Dan si Georgica au reuşit să găsească la învestirea lui “Popa ROSU”un personaj care să semene cu pozele din campania electorală a lui SICA.Mai mult, dublura a fost pusă chiar să dea nişte declaraţii televiziunilor şi chiar a apărut la mai multe evenimente. Asta doar în primele zile de mandat, după care POPA s-a făcut din nou nevăzut, aşa cum a fost în toţi anii de mandat de până acum.

Şi ceilalţi au pregătit sau li s-au pregătit surprize

Şi restul politicienilor din Baragan sărbătoresc astăzi cum se cuvine ziua internaţională a neadevărului. Spre exemplu, soţia lui Georgica  urma să îi redecoreze peste noapte contractele  lui Dan spre DNA sub formă de birou de primar. Astfel, Vasilica ar fi urmat să se trezească primar, cu vreo cinci moşi la coadă la dormitorul lui gata să intre în audienţă. De asemenea, Arestatul cu slipul urmează să anunţe în această dimineaţă că îşi dă demisia din partid si formeaza vechea alianță, în vreme ce Dan va da  declaraţii la DNA cum că nu a luat niciodată şpagă.
Directorul de Minciuni – Kevin Klein

Barbu merge la „pregă”/noutăţi

Lipsit de experienţă în domeniul gogoşilor pentru publicul larg, vicele Galaţiului 🤣 cu “C-sac🤣 “, încearcă să recupereze din mers. Astfel, Barbu merge zilnic la „pregă” la mai-marii partidului sa ia lumina penală.

 

Este vorba despre DFD

Recunosc, sunt nou în branşă, dar sunt dornic să învăţ. Nu pierd timpul, ştiu că am multe de recuperat, deci fac pregătire în domeniu cu cei mai buni. Ştiu că experienţa este cea care mă va desăvârşi, dar am nevoie şi de o bază teoretică înainte de a îmi începe cariera în domeniul născocirilor”, a spus cu francheţe Barbu Delavrancea🤣. Maeştrii partidului sunt mândri de elevul lor. „Este cel mai bun elev din câţi am avut până acum. E un adevărat Făt-Frumos, învaţă într-un an cât alţii în 9. În ritmul acesta, m-ar putea depăşi chiar şi pe mine. Ştiu că e greu, că vorba aia… «la umbra marilor copaci nu creşte vegetaţie», dar e posibil. Eu am încredere că va deveni în cel mai scurt timp un adevărat diplomat cu character de nădejde”, declarat FGR, mentorul primarului

Gluma zilei: DUMITRESCU se retrage

Cea mai bună farsă dintre toate aparţine celui mai versat dintre pinochii loali, baronul lucrărilor publice. Într-o postare pe Facebook, acesta a anunţat încă de aseară că se lasă de politică şi se va retrage undeva la munte să îşi trăiască ultimii o mie de ani. „Plec din politică, vă las. Trebuie să vină şi alţii din urmă. Să facă şi ei măcar zece la sută din binele pe care l-am făcut eu şi totul va fi perfect. :)))))))))”, a scris James BOND. Fără comentarii!

Un autentic PRIMAR DE MUCAVA

Sunt nesimţit cu pantalon scurt,
la fel ca mintea mea controlată de instincte primare,
port şlapi, unghii mari şi negre,
răspândesc în autobuz numai silă şi putoare!
Toată lumea se fereşte de mine

şi nimenea nu vrea să mă atingă, parcă aş fi spurcat,
unii chiar coboară din autobuz…
o să fac plângere la jude, mă simt discriminat!
Uite, femeia asta nu se mai poate abţine,
îi vine să vomite, cred că o fi având vro boală urâtă,
nu trebuie să mai circule cu autobuzul,
cred că trebuie să se facă pedestră hotărâtă!
Nu am bilet, dar nu-mi fac nici o grijă,
fiindcă nenea controlorul nu are curaj să se apropie
de jurul meu pestilent şi contagios…
ha, ha, ha, ha…sunt nesimţit autentic, nu copie!