Condamnari

SCANDAL/Daddy se SPARGE in toate Gaurile/Atac devastator la LCK, Borfasul incearca sa IASA din Corzi/Vin catusele cu Lamuie😎

 

FB_IMG_1503859731248”Şi la plecare, va pleca cu tot cu funcția. Este un sfârşit în toate. O să vedem. Sistemul face ce ştie mai bine, dosare. Cine crede că cei care fac rău în mod continuu n-o să plătească la un moment dat se înșală amarnic. Mi-ar fi foarte la îndemână, foarte, foarte comod să spun mă retrag, mă duc până la capăt, om vedea dacă mă bagă în pușcărie, nu mă bagă în pușcărie, mi-am asumat riscul ăsta din 2015”, a declarat Dragnea.

Președintele PSD a mai precizat că, în opinia sa, nu există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar “făcut”, acest aspect fiind de fapt, în opinia sa, în beneficiul politic al președintelui Klaus Iohannis.

”Eu nu cred că există vreun membru din conducerea PSD-ului care să nu aibă un dosar făcut. Nu mai cred asta. Nu cred că există. Este îngrozitor, nu, e năucitor. De asemenea, cred că și nu vreau să sper să nu fie așa, lideri locali… Ați văzut cazul Maricel Popa, președintele CJ Iași? Eu așa ceva…, iertați-mă, la mine am înțeles, trebuie să fiu executat, să se înmoaie partidul și să fiu acolo pus în colț”, a afirmat Dragnea.

Dragnea: Iohannis, beneficiarul politic al execuției mele

Liderul PSD este de părere că vizați sunt și miniștrii PSD: “Nu sunt membri PSD? E obligatoriu să aibă dosar. Eu nu cred că e vreun ministru care să n-aibă undeva ceva care să poată fi transformat în dosar imediat. Nu există așa ceva!”.

Întrebat cine ar beneficia de aceste dosare, liderul PSD a susținut că “în beneficiul lui Iohannis și al sistemului”. “E foarte simplu. În momentul în care se întâmplă asta, cine duce mai departe toate aceste reforme? Pentru că toți băieții sunt buni, chiar sunt buni — Parlament, Guvern — , dar e nevoie să fie totuși o susținere, să nu fie o cedare. Când a apucat să cedeze cineva, o fisură se face crăpătură imediat”, a completat el.

Dragnea a susținut că, în ceea ce privește situația sa, “Iohannis este beneficiarul politic”. “Nici nu e nevoie să comande. Eu vă spun cum funcționează acest sistem și dacă dumnealui nu înțelege că așa cum sistemul a sărit pe Traian Băsescu, la un moment dat va sări și pe dumnealui, este problema dumnealui. Nici nu este nevoie să comande”, a spus Dragnea.

Potrivit acestuia, există cel mai probabil interes “de a se conserva situația actuală”: “Cu cineva la Cotroceni sub care se pot întâmpla astfel de lucruri, orice sistem care beneficiază de această stare dorește să se mențină situația actuală. E foarte simplu”.

Dragnea a fost prezent, luni dimineață, la sediul DNA, unde i s-au adus la cunoștință acuzațiile într-un nou dosar legat de compania Tel Drum din Teleorman. Pe numele lui Dragnea sunt cinci capete de acuzare într-un dosar uriaș de fraudă cu fonduri europene. Liderul PSD respinge, însă, toate acuzațiile și spune că nu se gândește să demisioneze, mai ales că a primit ”numeroase mesaje de susținere” din partea membrilor PSD.

 

 

print