Condamnari

SCANDAL in “pragul” PUSCARIEI/LEANA a lasat Sistemul si SUGE de la Jurnalisti😎

 

elena udrea basescu 1lena Udrea (fost ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului) își șterge tălpile pe un jurnalist care a întors armele împotriva ei, calificându-l drept „lichea”.

FB_IMG_1492806450801

După ce zilele trecute fostul deputat PDL / PMP i-a făcut cu ou și cu oțet pe Ioana Ene Dogioiu și Dan Tăpălagă, acum a venit rândul altui ziarist – Ionel Stoica – să fie luat la șuturi, din cauză că acum, după ce regimul Băsescu a picat de mult, Stoica o înjură exact pe cea pe care o lăuda. Acum Elena Udrea reclamă faptul că Ionel Stoica o servește pe Laura Codruța Kovesi, de la care primește „direct și ilegal” rechizitorii DNA, ca să le publice.

gheorghe_stefan_si_elena_udrea

Iată mesajul Elenei Udrea publicat duminică dimineață pe Facebook (linkurile la care face referire ex-ministrul le găsiți AICI):

79ef33db6bd579ad3cf2f2f38c12f030

Cum am lipsit o zi, de pe Facebook, s-a aglomerat agenda si uite ca acum trebuie sa fiu prolifica in zi de duminica. Nu de alta, dar nu vreau sa scape vreo llichea fara sa ii raspund.
Incep cu “jurnalistul” Ionel Stoica, omul de casa al lui Kovesi si al generalului Dumbrava, a carui activitate de “jurnalist” se rezuma la publicarea rechizitoriilor DNA, obtinute, evident, direct si ilegal de la sefa institutiei.

FB_IMG_1491072650384
Acum doua zile, anuntand ca o trompeta ce e ca DNA i-a trimis injudecata pe fratii Gardean pentru dare de mita, se intreba retoric daca eu mai am curaj sa vorbesc de lichele?
Pai mai Stoica, tu esti si incompetent, nu doar lichea. Daca ai citi ce ti se da la publicat, daca te-ai interesa de subiecte macar, ai sti ca eu nu pot decat sa ma bucur ca Gardean a fost IN SFARSIT trimis in judecata, dupa ce Kovesi i-a tinut timp de 3 ani dosarul disjuns, cat a avut nevoie de marturia lui impotriva mea in procesul Gala Bute.

FB_IMG_1491072538538
Doi. Gardean nu zice nicaieri ca mi-ar fi dat mie vreun leu, ci Secretarului General din minister, Nastasia!
Trimiterea lor in judecata este o lectie pentru toti denuntatorii mincinosi care fac orice le cere DNA ca sa scape de acuzatii. Uite ca tot ajung sa raspunda!

image-2014-09-17-18124111-70-elena-udrea-sebastian-ghita
Acum despre Ionel Stoica!
El este unul dintre cei care primeau salarii la Evz, in perioada in care eu sunt acuzata ca as fi finantat plata acestora si la B1, in 2011-2012, din bani primiti la partid de la un om de afaceri.

FB_IMG_1491498304821
Daca esti sluga Sistemului, care te-a mutat si pe tine la Adevarul ca pe multi altii, sa il pupati in fund de acolo, de unde patronul, pentru linistea lui juridica, va lasa sa lingeti ce vreti, cum iti impaci constiinta cu faptul ca stapana ta Kovesi, zice ca ai papat ani de zile din mana “coruptei de Udrea”? Oare nu trebuie sa vii frumos sa dai banutii inapoi? Nu asa ar fi nu doar moral ci si “o justitie corecta”, cum va place voua sa clamati ipocrit? 
P.S. Daca DNA si Kovesi isi fac imagine prin activitatea unora ca Ionel Stoica, similar cu acuzatia ca eu finantam cu bani de la oameni de afaceri, salariile jurnalistilor la Evz., ziar apropiat PDL, nu ar trebui acuzata si Kovesi, ca le plateste indirect, cu banii patronului Adevarul, salariul lui Stoica si al altora care presteaza doar pentru imaginea ei si a Sistemului???

FB_IMG_1485010094917
P.P.S. Daca mai aveti timp si rabdare, va dau cateva link-uri despre Ionel Stoica, relatia lui cu Sistemul si obsesia pentru mine, preluata de la Kovesi, Dumbrava, Coldea & Co…