Politica

Sarbul PONTA a inceput sa dea din CASA/Victoras, astea erau si cand erai BOS, de ce nu le bagai atunci?Mucles­čśÄ

 

ponta-dragnea-600x300Victor Ponta se declar─â dezam─âgit ┼či indignat de conducerea PSD, subliniind c─â, dac─â din interiorul Partidului Social Democrat nimeni nu are curaj ┼či putere, atunci trebuie construit─â ├«n afar─â o speran┼ú─â, o solu┼úie de ie┼čire din criz─â – o alternativ─â’.

 

...Acum ma uit cu mare tristete la un PSD condus de traseisti impostori de la PD si PRM, de feudali analfabeti si aroganti, de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case, tablouri false, lacuri si fonduri de vanatoare furate de la stat!, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

 

Ca si majoritatea covarsitoare a a celor care au votat in Decembrie 2016 sunt dezamgit si indignat sa vad cum este abuzat acum votul meu – Conducerea mafiotizata a┬áPSD foloseste Partidul, Guvernarea si Parlamentul doar pentru bani, putere si protectie in fata legii – si apoi dupa ei ÔÇťpotopulÔÇŁ┬á.

 

Este foarte pacat – daca din interiorul PSD nimeni nu are curaj si putere atunci trebuie construita in afara o speranta, o solutie de iesire din criza – o alternativa! Asta voi face in 2018-2020