Politica

Sabrina de la PSD Cta vrea să se Frece în Protestatari 😈

#Putorilor! Consilierul județean PSD Sabrina Maria Nedelcu, în atenția partidului. Ea i-a făcut “putori” pe cei care au protestat împotriva Guvernului

Sabrina Maria Nedelcu, consilier județean PSD Constanța. FOTO Florin Bucur
Sabrina Maria Nedelcu, consilier județean PSD Constanța. FOTO Florin Bucur
POSTED BY: ADRIAN BOIOGLU 02/02/2017
Un mesaj postat pe Facebook de consilierul județean Sabrina Maria Nedelcu a atras un val de critici din partea celor care au ieșit în stradă.

”Practic Romania nu este de acord ca, atunci cand furi, sa fii gratiat si sa poti returna banii. Romania vrea sa plateasca 2000 de Ron pe luna pentru acela care a furat 20000 de Ron. Da tare destepti sunteti sclipitorilor! Si poate imi spuneti si mie care este munca voastra si cu ce cotizati voi la stat, astia care va duceti de la 09 dimineata la proteste? Putorilor!”, a scris Nedelcu pe Facebook, citată de constanta.ro.
Mesajul postat de Sabrina Maria Nedelcu, consilier PSD. FOTO Constanta.ro
Mesajul postat de Sabrina Maria Nedelcu, consilier PSD. FOTO Constanta.ro
Câteva ore mai târziu ea a șters mesajul și apoi și-a șters cu totul contul de Facebook.

Filiala Constanța a PSD a reacționat imediat. Conducerea partidului se reunește pentru a lua o decizie în privința consilierei și își cere scuze pentru gestul acesteia.

“În urma declarațiilor publice ale doamnei consilier județean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanța se delimitează ferm de afirmațiile jignitoare la adresa cetățenilor Constanței care și-au exercitat în mod pașnic un drept constituțional.
BPJ al PSD Constanța se va reuni în cel mai scurt timp și va decide ce măsuri se impun cu privire la această situație.
Ne cerem scuze pentru declarațiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu”, se arată în comunicatul transmis de PSD Constanța.
Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a condamnat și el limbajul folosit de Maria Sabrina Nedelcu.

“Consider că este dreptul fiecăruia să își exprime opinia, însă nu pot să fiu de acord cu un limbaj vulgar, inadecvat și jignitor. Declarațiile doamnei Nedelcu, chiar și pe pagina personală de pe o rețea de socializare sunt total nepotrivite. Voi solicita conducerii Partidului Social Democrat să ia măsurile care se impun în situația dată. De asemenea, îi cer domnei Nedelcu să își ceară scuze, în mod public, pentru modul în care a ales să se exprime”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.
Maria Sabrina Nedelcu este consilier județean din 22 iunie 2016.

Cea mai rapidă reacție a venit din partea vicepreședintelui CJC, Claudiu Palaz.

“Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, împreună cu consilierii județeni ai Partidului Mișcarea Populară Constanța, se delimitează de afirmațiile făcute în spațiul public de către consilierul județean PSD, Sabrina Maria Nedelcu. Dreptul la manifestații este un drept recunoscut de legislația din România, indiferent dacă aceste proteste sunt sau nu în asentimentul autorităților”, a transmis PMP.