Anchete DNA

S.O.S. Conducerea PNL/Dupa CUTITARU-Puscarias din Timis(ales secretar general la Tineret) PNL mai UNGE un PENAL, primarul comunei Cungrea, trimis in Judecata de DIICOT pentru constituire de grup infractional, a fost UNS presedinte PNL Olt/MAMBA, fost politist, e mare MARDEIAS in Barbut cu SAN ca la Braila/ Se rasucesc BRATIENII in Mormant/Intrebare: Voi nu aveti un compartiment de Informatii Penale?

 received_1535211933203959
Primarul comunei Cungrea, Liviu Voiculescu , fost inspector principal de politie, trimis in judecata alaturi de alte 20 de persoane intr-un dosar instrumentat de DIICOT Craiova, este noul sef al PNLOlt.

Liviu Voiculescu a fost desemnat sa conduca interimar organizatia judeteana, joi seara, dupa votul Biroului Politic Judetean al PNL Olt. El a surclasat-o, la voturi, pe presedinta PNL Corabia, Ioana Gherghita. Mai exact, Voiculescu a primit 24 de voturi, in timp ce Gherghita a luat doar 2.Actualul primar al comunei Cungrea, fost inspector principal de politie, a fost trimis in judecata alaturi de alte 20 de persoane, printre care se numara colegii sai de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Olt, Laurentiu Lazar, zis Tatutu’, si Ciprian Gheorghiceanu, mai multi angajati ai Finantelor Publice Olt si oameni de afaceri din Olt si Dolj.Liviu Voiculescu, zis Mamba, este acuzat, printre altele, de constituire sau aderare la un grup infractional organizat, conflict de interese, organizarea si desfasurarea de activitati ilicite in domeniul jocurilor de noroc.Cauza se afla pe rolul Tribunalului Dolj.

Începe judecata în dosarul primarului din Cungrea, Liviu Voiculescu, după aproape patru ani de tergiversări în instanţă

Curtea de Apel Craiova a dispus începerea judecăţii în dosarul în care mai mulţi foşti şi actuali angajaţi ai Finanţelor şi ai Poliţiei Olt sunt acuzaţi de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc. Printre cei 20 de inculpaţi se numără şi fostul poliţist Liviu Voiculescu, noul primar liberal al comunei oltene Cungrea.

Judecata propriu-zisă în acest dosar a început după aproximativ patru ani de tergiversări prin instanţă. Mai întâi, s-a pierdut timp după ce dosarul a fost mutat de la Curtea de Apel la Tribunalul Dolj, odată cu intrarea în vigoare a noului Cod Penal care permite ca ofiţerii de poliţie să fie judecaţi de tribunale. Ulterior, în februarie 2016, magistraţii Curţii de Apel Craiova au admis contestaţiile făcute de mai mulţi inculpaţi din dosarul „Tătuţu&Co.” şi au cerut DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova refacerea rechizitoriului în această cauză.

Acum, tot Curtea de Apel Craiova a dispus începerea judecăţii după ce a constatat că neregularităţile din rechizitoriul DIICOT au fost remediate.

Actualul primar al comunei Cungrea, fostul inspector principal de poliţie Liviu Voiculescu, a fost trimis în judecată alături de alte 20 de persoane, printre care se numără colegii săi de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Olt, Laurenţiu Lazăr, zis Tătuţu’, şi Ciprian Gheorghiceanu, mai mulţi angajaţi ai Finanţelor Publice Olt şi oameni de afaceri din Olt şi Dolj. Liviu Voiculescu, zis Mamba, este acuzat, printre altele, de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc.

Pentru aceleaşi infracţiuni şi în acelaşi dosar este judecat şi omul de afaceri doljean Ionuţ Poteraş, care a plasat aparate de joc „modificate” în zone în care derula afaceri şi soţia lui Voiculescu. Potrivit informaţiilor Gazeta Nouă, printre locaţiile din Olt în care au fost plasate „păcănelele” se numără şi restaurantul lui Ion Moisescu, zis Costel, preşedintele PNL Scorniceşti şi susţinător al lui Voiculescu în PNL Olt.

În plus, ca să nu ajungă în faţa magistraţilor în acest dosar, Voiculescu i-a dat 43.000 de euro omului de afaceri Marian Lazăr, zis Kinezu’, care i-a promis că îl va scăpa cu ajutorul unei persoane din cadrul DIICOT Craiova asupra căreia el ar fi avut influenţă. Când nu s-a întâmplat aşa cum a spus Lazăr, poliţistul a decis să îl denunţe pe acesta. Kinezu’ a fost trimis în judecată, anul trecut, de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, iar anul acesta a şi fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, în această cauză.