Politica

RTV GHITA/CIUTACU anunta o SCENARITA din Reteaua KOVESI/Limbistul VARANULUI ne-a mai promis FILME cu LCK, dar a Fugit GHITA si a venit Varanul din Puscarie/Putina atentie la cat castiga acest ZIARIZD­čĄú

A DOUA SPOVEDANIE a unui PUPINCURIST

udrea-ciutacu-si-niels-640x426Antena 3, Dan Andronic la Realitatea Tv, România Tv anunta mega dezvaluiri in aceasta seara. Despre ce sa fie vorba?

┼×tie cineva?

Victor Ciutacu, realizator la Romania TV, a postat un mesaj jignitor la adresa tinerilor din strada, despre care spune spune ca au nevoie de ÔÇ×observatie si medicamentatie aferenta la Obregia, fost Spitalul 9ÔÇ│.

Ciutacu sugereaza ca tinerii propaga mesaje de ura si anarhice si tine sa sublinieze ca nu va rezona la ÔÇ×exceseÔÇŁ care ar trebui tratate in spitalele de psihiatrie.

ÔÇ×Ca sa fie clar, atat timp cat ma voi ocupa cu televiziunea, in emisiunile pe care le moderez, nu vor fi propagate/tolerate ura, amenintarile si/sau mesajele anarhice/intolerante/rasiste/discriminatorii. Strada poate cere obligativitatea lunara a aselenizarii, colonizarea Planetei Gigantilor, asfaltarea Caii Lactee, transformarea republicii in emirat american sau instaurarea unui califat sangeros cu sediul social in Casa Poporului si puncte de lucru in pietele publice.

Eu am, totusi, o meserie, o cariera, o bruma de autorespect si macar o bucata de creier inca functionala. In plus, nu doresc sa candidez la vreo dregatorie, nici sa fiu simpatic cu orice pret, iar pentru mine personal chiar nu mi-e teama. Deci nu am rezonat, nu rezonez si nu voi rezona la excese care, de regula, sunt tratate (sau tinute sub observatie si medicamentatie aferenta) la Obregia, fost Spitalul 9ÔÇ│, a scris Ciutacu pe blogul sau.

Romania TV, postul pentru care lucreaza Ciutacu, este controlat de Sebastian Ghita, unul dintre prietenii apropiati ai lui Victor Ponta

Dup─â 9 ani ├«n trustul Intact unde c├ó╚Ötiga foarte bine, realizatorul TV, Victor Ciutacu a ales s─â plece la Rom├ónia Tv ├«n anul 2013. Motivul a fost unul c├ót se poate de motivant: banii. Jurnalistul Cristi Brancu a dezv─âluit atunci c─â fostul s─âu coleg de trust ├«ncaseaz─â de la patronul Ghi╚Ť─â nici mai mult, nici mai pu╚Ťin de 15.000 de euro.

  1. victor-ciutacu

Acum, ├«ns─â lucrurile arat─â foarte r─âu pentru Rom├ónia Tv ╚Öi jurnali╚Ötii au ├«nceput s─â p─âr─âseasc─â postul unul dup─â altul. Cum Sebastian Ghi╚Ť─â nu mai poate finan╚Ťa televiziunea, nu mai sunt bani pentru salarii ╚Öi nici publicitatea nu ajunge. Corina Dragotescu sau Geanina Lungu sunt doar dou─â dintre numele celor care au ales s─â nu mai continue la canalul de ╚Ötiri.

voiculescu-gadea-badea-ursu-600x410

A╚Öadar ╚Öi Victor Ciutacu probabil c├ó╚Ötig─â acum 1000 de lei. ├Äns─â cu siguran╚Ť─â nu se poate pl├ónge pentru c─â sumele ├«ncasate p├ón─â acum ├«i permit ├«n continuare un trai luxos