Politica

Remember TUDOR PIC/Fostul campion la saritura cu “TRAMPULINA” in PARTIDE a fost EJACULAT de Genunche de la sefia ISJ Calarasi !

Surse PSD: Tudorica PIC a fost Mazilit de PSD Calarasi pe motiv ca n-ar fi DONAT “niste cărți” in Campania din 2016, semnate de Voiculescu si Basescu

Constantin-Tudor-revine-cu-precizari-in--cazul-PIC-

Sefii inspectoratelor scolare din 13 judete – Caras-Severin, Ialomita, Ilfov, Braila, Buzau, Vrancea, Constanta, Sibiu, Olt, Arad, Tulcea, Mehedinti si Calarasi – au fost revocati vineri din functie de ministrul Educatiei, Liviu Pop. Ordinele de revocare au fost trimise pe adresa inspectoratelor judetene vineri seara, prin fax, si urmeaza sa intre in vigoare peste 15 zile, conform legii.

O parte dintre inspectorii-sefi reclama insa nereguli, spunand ca nu au avut loc anterior cercetari disciplinare care sa justifice revocarea lor din functie. Unii inspectori scolari spun că este vorba despre o hotarare abuziva, in conditiile in care, pana la data de 31 august au termen sa isi trimita fisa de activitate si raportul de evaluare, iar o cercetare disciplinara nu a avut loc. A fost un control in inspectorat la sfarsitul lunii mai, in urma caruia nu am primit niciun raport, nici o notificare, spun ei. Legea prevede foarte clar ca orice sanctiune se anunta in urma unei cercetari disciplinare.

Ce spune Ministerul…

“Am semnat în locul ministrului pentru că era plecat din Bucureşti vineri după-amiază şi, fiind singurul cu delegare de atribuţii pe semnătură, am semnat. A fost o echipă care a analizat activitatea tuturor inspectorilor şcolari generali pe contractul de managemnt şi s-a ajuns la concluzia că din toţi, un număr de 13 au mai multe puncte din contract, care nu au fost respectate. Diferă de la un caz la altul, sunt probleme diferite şi s-a luat decizia ca ei să fie eliberaţi din funcţii. În contractul de management scrie că trebuie să fie notificaţi cu două săptămâni înainte. E adevărat că ei au o evaluare anuală, dar asta nu împiedică ministerul să îi evaluaeze de câte ori consideră că este necesar. Evaluarea asta se face de vreo două săptămâni şi se pare că inspectorii şcolari nu au ştiut de chestiunea asta. Echipa s-a dus să se uite pe contractul de management să vadă ce trebuia făcut şi ce nu s-a făcut. Ei nu trebuie să fie inştiinţaţi. Este o evaluare continuă“, a explicat pentru MEDIAFAX Gigel Paraschiv, secretar de stat în Ministerul Educaţiei.

Pentru ca sunt schimbati din functiile unde ar fi vrut sa stea pe viata ei vorbesc despre pretinse presiuni politice, in conditiile in care unii au facut sau permis organizarea de campanii electorale cu cadrele didactice in timpul programului normal de lucru. Este cazul inspectorului general Constantin Tudor despre care s-a scris cu probe pe cotidianul nostru.

 

6c5654dda79c5a177ed8257e83b17973

Deputatul PC Constantin Tudor, semnatar al motiunii PD, urmeaza sa se inscrie saptamana aceasta la filiala PD Calarasi.

“Am luat aceasta decizie in urma schimbarii scenei politice si iesirii PC de la guvernare. Sunt in discutii cu membrii PD ai filialei Calarasi inca din noiembrie si mi s-a confirmat zilele aceste ca pot veni sa ma inscriu in Partidul Democrat”, a declarat Constantin Tudor pentru HotNews.ro.

 

FB_IMG_1502346891704

“Sunt nemultumit de conducerea PC”, a mai spus acesta.

Activitatea politica a lui Constantin Tudor 

  • Din 1993 – membru PDSR/PSD:
  • 1994 – 1997 – presedinte Organizatia municipala PDSR Calarasi;
  • 2001 – 2004 – prim-vicepresedinte Organizatia judeteana PSD Calarasi;
  • Iulie 2004 – presedinte interimar al Organizatiei judetene PSD Calarasi.
  • Februarie 2005 a intrat in PC