Politica

RARES BOGDAN si VILA de langa BECALI/Complex REZIDENTIAL in CONSTRUCTIE !

 

Vila din Cluj

 

Ieșirea subversivă și mișelească de azi a lui Rareș Bogdan, plină de jigniri la adresa președintelui Ludovic Orban, face foarte mult rău partidului și-mi aduce aminte de atacurile fratricide din PNȚcd care au dus la prăbușirea acestui partid. Ca un adevărat liberal intrat în PNL de un an și jumătate, așa înțelege Rareș Bogdan să apere interesele acestui partid care l-a primit cu brațele deschise. Și să nu uităm că Ludovic Orban este cel care l-a adus în partid, l-a făcut europarlamentar și, în final, l-a promovat prim-vicepreședinte al partidului.
De aceea nu trebuie promovați venetici peste noapte, sărind etapele, pașii munciți ani la rând pentru accederea în funcțiile de conducere!
Mă uit acum la Antena 3 și văd ce bucurie le-a provocat domnul Rareș Bogdan celor aflați în studiou… jubilează toți…Bravo Rareș Bogdan…

PS Aștept reacția tuturor celor promovați de președintele Ludovic Orban, în funcții de parlamentari și șefi de filiale. Sunt curios dacă vor avea măcar curajul de a da like-uri la această postare

 

 

 

 

 

 

SURSA- Needitat

In ianuarie 2020, un prieten comun mi-a spus ca Rares Bogdan se va muta langa Gigi Becali, ca sa stau pe aproape daca am nevoie de ajutor si sprijin. Mi-a spus de atunci ca Rares Bogdan va prelua PNL curand, ca Orban este un prost si un  nepriceput. Mi s-a parut o mizerie si nu am acceptat sa mai discut cu el. Pentru a afla mai multe, am cautat.
Rares Bogdan are o relatie foarte stransa cu Becali, vor contrui complex rezidential impreuna.

Are o prietenie foarte buna si cu Ana Maria Prodan Reghecampf
Rares a tras sfori, a cautat sa faca rau, spunandu le oamenilor sa joace teatru cat pot cu Orban….dar defapt pe la spate il faceau cu ou si cu otet. Se plangea Rares ca el n-a primit primaria capitalei pentru cati bani a bagat si Sighiartau ministerul dezvoltarii

Din gasca lui fac parte  din ce stiu foarte sigur: Rares Bogdan, Sighiartau, Dan Motreanu, Burduja Sebastian, Pavel Popescu, Hubert Thuma, Daniel Gheorghe, Alina Gheorghiu, Ben Oni Ardelean, Ghita Falca, Ilie Bolojan, Claudia Benchescu, Bogdan Pater, si in general foarte multi din TNL, conducerea nationala.

 

 

 

Unde este incercuit cu albastru, e vila si curtea lui Becali. Unde sunt cu rosu, terenul lui Becali si constructia  complex rezidential
Stiam tot ce invarte si ce sfori trage. Eu am fost de multe ori teatrala ca sa aflu. Acum si-au dat seama,  aia care au “vomat”  la mine,  le-am tras-o si m-am prefacut.

 

Unde sunt punctuletele albastre,
e vila lui Rares Bogdan
Personal, mi s-a relatat de catre oameni din filialele din Buc cum au lasat-o mai moale pentru  campania la parlamentare.

 

 

 

 

 

 

Pensatul națiunii adulmecă puterea cu năsucu-i pudrat, cum adulmecă hienele munca altora.
Venit în PNL acum vreun an și jumătate, Rujuleț și-a însușit pe loc rolul de Mesia + Insta Girl = love în cadrul partidului. Imediat după europarlamentare a și sărit la butoiul cu miere și a cerut cu nesimțire cea mai mare filială din țară, PNL București. Orban i-a dat peste mânuțele cremuite cu blândețe pentru că un partid nu e Mall în Dubai, să mergi cu poșețica tacticos prin el și să-ți cumperi posturi.

Văzând că nu primește de bună voie, Răreșelul a început să-și vândă propria persoană cum facea în presă. A început să perceapă în partid taxă de participare la campaniile electorale, așa cum cer lăutarii bani ca să-ți cânte la nuntă. Unul dintre cei mai buni plătitori a fost Stângă de la Galați care a decartat de 3 ori câte 15 000 euro ca sa aibă onoarea de a-și etala filfizonul garderoba roz la el în filială.

Acum când s-au împărțit toate posturile guvernării și el nu a primit ciolanul pe care și-l dorea, a sărit public la gâtul lui Ludovic Orban fără nicio preocupare pentru cum afectează asta imaginea partidului. Fiind pământ de flori în ceea ce privește managementul unui partid, Răreșelul face ce a învățat, latră la televizor.
Îl anunț că nu e singurul care știe de-astea, mai știm și noi bătaie, c-am mai luat dar am mai și dat!😉