Politica

Ramona VOICULESCU:Superb articol despre CONDAMNATUL PSDragnea!

Sapati adanc!

Razboaiele duse in timp de pace sunt cele mai perfide. Sa fii la conducerea unui guvern, chiar si din umbra, sa ai o majoritate parlamentara confortabila obtinuta democrat prin vot, sa ai sustinerea baronimii de partid, sa ai suficient de mult infiltrat cu ignoranta, ura si servilism propriul electorat, si, cu toate acestea, sa nu ai curajul de a iti asuma ca PSD-ul tau e in deriva, asta arata cat de mic esti ca om si ca animal politic.

Despre Dragnea vorbesc aici. Cuprinsi de emotia evenimentelor din 10 august s-a uitat ca acest individ e la butoane. Nu cu ura trebuie sa ne indreptam asupra lui, pentru ca acest sentiment ne descalifica pe noi ca oameni si ne intuneca judecata. El este in stare sa sacrifice orice si pe oricine pentru a isi atinge propriul interes, chiar si pe cele ascunse, pe care noi nici nu le banuim. Il considerati insa suficient de inteligent pentru a orchestra singur totul? Este ca si cum un carciumar ar primi premiul Nobel pentru neurochirurgie facuta gandacilor de bucatarie.

Sapati adanc acum cat pamantul este umed! Cautati sa intelegeti mai departe decat inselatoarea suprafata.  Ajutati sa se faca lumina in tunelul in care ne tot imping. Dovezile a tot ceea ce s-a intamplat exista si trebuie sa apara. Folositi timpul in favoarea noastra, nu il lasati modelat de cine e vinovat cu adevarat.

Stiti ce simt eu ca se reuseste acum, zambind pe sub mustatile alea stufoase, pline de pofta pentru buzele subtiri ale Irinei lui? Invrajbirea este cuvantul cheie si o face ca la carte, din manuale scrise in limbi straine, prin scoaterea la scena deschisa a unui nou dusman, altul decat PSD.

Guvernul si Dragnea sa raspunda pentru ceea ce s-a intamplat! Acesta trebuia sa devina adevarul care sa ne uneasca. Oare cum de noi l-am uitat? Stau pititi acum nemernicii si-si electrocuteaza piesele pe care le considera ruginite. Dancila intra in direct la tv si se vaita ca nu s-au vopsit in tricolor ” stafilococii ” de la Constanta. Da, asa a spus! Creierul ei este auriu, dar rezista pe functie. Si noi? Si noi ce facem? Ne certam pe FB in urma unui protest care trebuia sa ne uneasca. Am trecut iar la umor, de parca acesta ar putea sa fie vreodata o strategie pentru a scapa de ei. Gresit! Asa doar detensionam totul si ne stingem singuri lumina. Risipim astfel toata energia care ar fi trebuit sa ii spulbere.

In aceste zile este mai necesar si mai justificat ca oricand sa ne amintim de Dragnea si ai lui, altfel, peste ani, ne va zambi senin si poate chiar senil, asa cum o face Iliescu acum