Politica

PUSCARIASUL BOMBONEL :„Razbunati-ma. Votati pentru Firea. Mergeti sa votati pentru mine” ?!

FB_IMG_1555621160806

Apelul lui Nastase: „Razbunati-ma. Votati pentru Firea. Mergeti sa votati pentru mine”

 

Adrian Nastase lanseaza un apel pe blogul sau in care le cere simpatizantilor sai sa „razbune” nedreptatea care ii interzice sa fie ales si sa voteze cu PSD si cu Gabriela Firea.

„Stiu ca unii si-ar dori sa nu mai particip la viata politica romaneasca. Imi este imposibil. Daca nici macar ambasadorul american nu se poate abtine… Pe Gabriela Firea o stiu de multa vreme. Imi amintesc, intre altele, ca in 2004 chiar a moderat o emisiune de televiziune din campania prezidentiala. Am participat si la multe din emisiunile ei de la Antena 3. Am urmarit evolutia sa din ultimii ani si m-a convins profesionalismul ei si tenecitatea ei. Sunt convins ca va fi un primar cu viziune si, in acelasi timp, atent la problemele sociale si ale mediului de afaceri. Are multe calitati de om politic – este calma, argumenteaza cu metoda, stie sa utilizeze ironia”, a scris Nastase pe blog.

Fostul premier condamnat pentru fapte de coruptie le cere apoi cititorilor sai sa il razbune si sa voteze cu candidatii PSD.

„Nu ar trebui sa permiteti fragmentarea puterii in Bucuresti. Optiunea voastra trebuie sa formeze o echipa social-democrata a consilierilor, primarilor de sector si a primarului general. La fel si in tara. Mergeti sa votati pentru mine. Sistemul construit de Basescu mi-a interzis sa aleg sau sa fiu ales. Voi puteti sa razbunati aceasta nedreptate. Scrieti-mi duminica dupa ce iesiti de la vot”, a mai spus Nastase