Politica

Pupaza Rosie/Cine este FUFA care SARE din Sticla-n Sticla(merge si un sinonim🤣) Basista, Pesedista si uneori Coldista/Sorina Matei are niste VECTORI cu care ia Impulsul unei Societati/E mare asta, mai ales JOS🤣

Soneria sună întotdeauna de câte ori e nevoie, dacă-i bagi fise

Sorina Matei este o jurnalistă. Da, da, nu râdeți, ea așa susține cu tărie. Și mai crede despre ea – asta e de admirat la băsiști, lipsa oricărui simț al măsurii – că este dreaptă, că are întotdeauna dreptate, că se află de partea bună a forței. Asta e problema propagandiștilor, în general. Se cred buni. Iar cel mai tare este că alți propagandiști, care fac exact ce fac ei, dar pentru altcineva, nu sunt la fel ca ei. Nu, ăia sunt obligatoriu răi. Sunt împotriva dreptății, împotriva procurorilor, împotriva Justiției, împotriva Uniunii Europene, împotriva ambasadei Statelor Unite ale Americii, împotriva… ați înțeles ideea. Propagandismul de la B1 e bun, iar cel de la Antena 3 e rău.

Să revenim la Sorina Matei, cum spuneam, jurnalistă. Deși vocea ei l-ar putea interna la Spitalul 9 și pe Klaus Iohannis, Sorina este foarte căutată pe piața media. Sau așa pare, dacă privești din exterior. Ea a fost angajată vreo 15 ani la Dan Voiculescu, pe care, după ce-a plecat de la Antene, l-a transformat în țintă și-l porcăiește pe unde-l prinde. Cât a fost la B1 și la România TV, l-a porcăit de acolo. Da, după 15 ani de stat în Antene și-a dat ea seama că mogulul Voiculescu e rău. Și hoț. Și corupt. Și uzurpator de stat de drept. Și-atunci, trebuie îndoit.

Acum, Sorina îl porcăiește pe Varan de la B1, unde a revenit. Și unde mai are ca țintă o prospătură: Sebastian Ghiță. Ăsta a fost suficient de prost încât să o pună pe liber pe Sorina, care făcea frumos cât timp a fost la RTV, lăudându-se la Băsescu în pauzele de publicitate cât de bine e la România TV și cât de nasol era la B1, adică înainte de RTV. Cât de fraier să fii să nu înveți de la Voiculescu, așa, ca de la mogul securist bătrân la mogul securist tânăr?

Spuneam că, din afară, pare că Sorina e căutată. Din interior, din interiorul ăla care conduce România de 25 de ani – iar dacă spuneți că politicienii români au vreo treabă cu ce se întâmplă cu adevărat în România vă rugăm să vă dați singuri două palme peste bot –, Sorina e băgată în redacții aproape cu forța. Adică nu te bate cineva ca s-o angajezi, dar apare genul ăla de telefon: ”Nu că îți spun, dar te rog: ar fi mai bine pentru tine dacă…” Cine spune asta? Eh, la naiba! Forța aia bună, dreaptă, care luptă împotriva corupției și susține din răsputeri statul de drept