Politica

PSDragnea:Trei SENATORI au demisionat din PSD/Se sparge Sandramaua Penala !

FB_IMG_1541879571462

PSD a pierdut trei parlamentari, aliații din Ilfov ai Gabrielei Firea

Trei parlamentari aleși în Ilfov au anunţat miercuri demisia din PSD în semn de protest faţă de „modul autocrat în care este condus în ultima vreme partidul”. Senatorii Emanuel Botnariu și Corina-Bogaciu și deputatul Cătălin Zamfira sunt apropiații Gabrielei Firea, cea care se află într-un conflict major cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

„Am recurs la acest gest ultimativ în semn de protest faţă de modul autocrat în care este condus în ultima vreme partidul, toţi cei care nu sunt de acord cu deciziile luate de actualul preşedinte fiind linşaţi mediatic şi excluşi. În această logică se înscrie atitudinea vindicativă a preşedintelui Dragnea, care a lansat prin interpuşi informaţia că doamna Gabriela Firea, lider ales în unanimitate al organizaţiei Ilfov a PSD, urmează să fie înlocuită de la conducerea filialelor Bucureşti şi Ilfov, după care chiar exclusă din partid, pentru simplul fapt că a cutezat să tragă un semnal de alarmă cu privire la faptul că partidul se îndepărtează din ce în ce mai mult de agenda reală a cetăţeanului”, au anunţat cei trei parlamentari într-o declaraţie transmisă AGERPRES.

Ei susţin că Gabriela Firea nu urmăreşte niciun fel de interes personal sau politic, ci doar înţelege să pună interesul cetăţeanului mai presus de orice jocuri politice sau politicianiste