Politica

PSDragnea/SANCTIUNI pentru Mediul de AFACERI😎

 

 

FB_IMG_1521377486691

NOI SANCȚIUNI PENTRU MEDIUL DE AFACERI!

Miercuri, 14 martie, majoritatea parlamentară PSD-ALDE a votat următorul lucru:

a) Amendă de 10.000 de lei pentru angajatorul care nu are la locul de muncă o copie a contractului individual de muncă pentru salariaţii care prestează activitate în acel loc, deși el are contract de muncă încheiat, înregistrat și își plătește impozitele la timp!
b) Amendă de până la 3.000 de lei pentru angajatorul care nu are evidența orelor de muncă prestate pentru fiecare salariat!

 

FB_IMG_1521377378835

 

Trei Guverne Dragnea au făcut viața mediului de afaceri un calvar. Mai multă birocrație, mai multe costuri, formulare și declarații noi, care complică și mai mult viața agenților economici!

30.000 de agenți economici sunt puși iarăși pe drumuri ca să redepună declarația de impozitare a veniturilor. La cât de frecvent se modifică legislația fiscală, nimeni nu poate garanta că formularele nu se vor schimba din nou și că oameni onești sunt batjocoriți, puși pe drumuri și uneori chiar sancționați.

Atunci când au început să se vadă efectele ”revoluției fiscale” și doamna ministru al muncii i-a făcut hoți pe angajatorii care nu majorează peste noapte salariile, am crezut că este o scăpare, o eroare și își va cere iertare!
Din păcate, prin legea aprobată miercuri de către majoritatea parlamentară ni s-a oferit o nouă dovadă că atitudinea generală a Guvernului și majorității PSD-ALDE este aceea că agenții economici din România sunt infractori și trebuie pedepsiți cu orice chip!