Politica

PSDragnea/SANCTIUNI pentru Mediul de AFACERI­čśÄ

 

 

FB_IMG_1521377486691

NOI SANCȚIUNI PENTRU MEDIUL DE AFACERI!

Miercuri, 14 martie, majoritatea parlamentar─â PSD-ALDE a votat urm─âtorul lucru:

a) Amendă de 10.000 de lei pentru angajatorul care nu are la locul de muncă o copie a contractului individual de muncă pentru salariaţii care prestează activitate în acel loc, deși el are contract de muncă încheiat, înregistrat și își plătește impozitele la timp!
b) Amend─â de p├ón─â la 3.000 de lei pentru angajatorul care nu are eviden╚Ťa orelor de munc─â prestate pentru fiecare salariat!

 

FB_IMG_1521377378835

 

Trei Guverne Dragnea au f─âcut via╚Ťa mediului de afaceri un calvar. Mai mult─â birocra╚Ťie, mai multe costuri, formulare ╚Öi declara╚Ťii noi, care complic─â ╚Öi mai mult via╚Ťa agen╚Ťilor economici!

30.000 de agen╚Ťi economici sunt pu╚Öi iar─â╚Öi pe drumuri ca s─â redepun─â declara╚Ťia de impozitare a veniturilor. La c├ót de frecvent se modific─â legisla╚Ťia fiscal─â, nimeni nu poate garanta c─â formularele nu se vor schimba din nou ╚Öi c─â oameni one╚Öti sunt batjocori╚Ťi, pu╚Öi pe drumuri ╚Öi uneori chiar sanc╚Ťiona╚Ťi.

Atunci c├ónd au ├«nceput s─â se vad─â efectele ÔÇŁrevolu╚Ťiei fiscaleÔÇŁ ╚Öi doamna ministru al muncii i-a f─âcut ho╚Ťi pe angajatorii care nu majoreaz─â peste noapte salariile, am crezut c─â este o sc─âpare, o eroare ╚Öi ├«╚Öi va cere iertare!
Din p─âcate, prin legea aprobat─â miercuri de c─âtre majoritatea parlamentar─â ni s-a oferit o nou─â dovad─â c─â atitudinea general─â a Guvernului ╚Öi majorit─â╚Ťii PSD-ALDE este aceea c─â agen╚Ťii economici din Rom├ónia sunt infractori ╚Öi trebuie pedepsi╚Ťi cu orice chip!