Condamnari

PSDragnea:Deputatul MITRALIERA vrea un RUDOTEL cu Lamuie ! Video>

FB_IMG_1538052177456

Discurs halucinant al PSD împotriva UE: ”Leagănul civilizației noastre e mult peste a voastră”

Vezi imaginile mai jos, în VIDEO!

El a reluat și mai violent tema preferată a PSD, aceea a independenței românilor în fața unei presupuse asupriri din partea UE.

”Dacă vreți să vă comportați în felul ăsta…românul nu este nici sclavul vostru, nu este mai inferior ca voi…din contra românii sunt demni, sunt educați sunt mai deștepți ca mulți dintre străini”, a mai spus cel poreclit ”deputatul mitralieră”.

El a îndemnat mai multe țări să facă un front comun împotriva Germaniei și Franței. ”Trebuie făcut front comun, toate țările ce se simt nedreptățite, Spania, Ugaria, Cehia, Polonia să facă front comun și să arate câtorva țărișoare, Germania, Franța și să le arate că majoritatea în UE e alta, nu patru țări fac reguli pentru celelalte. Vrei tu Germania să arăți că sunteti perfecti, fa-ți și tu DNA și ANI la tine în țară, vrei tu Franta să ne ceri noua să schimbăm legile cum vrei tu sau să schimbăm procurorii, faceți si voi la fel. Atâta timp cât în țările voastre vă comportați intr-un fel, acceptați corupții și nouă ne daț lecții…”, a mai spus Rădulescu.

Discursul lui Rădulescu este doar ultimul, și probabil cel mai bizar, dintr-o lungă serie de declarații emise de oficiali PSD, de la premierul Viorica Dăncilă până la Tudorel Toader și Florin Iordache, declarații care au atacat Comisia Europeană și UE în general după criticile din raportul MCV și din rezoluția adoptată de majoritatea Parlamentului European