Anchete DNA

PSDragnea/De ce vor Puliticienii PENALI DESECRETIZAREA Protocoalelor de Colaborare intre SRI si DNA­čśÄ

 

FB_IMG_1521377434198

Comisia condus─â de fostul ministru “alt─â ├«ntrebare” se reune╚Öte, pe 19 martie, pentru a dezbate acele articole din legile justi╚Ťiei care au fost declarate neconstitu╚Ťionale de CCR, asta dup─â ce, s─âpt─âm├óna trecut─â, respectiva comisie nu a reu╚Öit s─â voteze niciun amendament, dup─â trei ore de dezbateri.

Haotica Opozi╚Ťie a sesizat c─â PSD-ALDE ├«ncerca s─â introduc─â ├«n dezbatere alte amendamente care nu aveau leg─âtur─â cu cele reclamate de CCR. Tipic pentru PSD-ALDE! Amendamente incriminate de Opozi╚Ťie vizau scoaterea pre╚Öedintelui din circuitul de numire-revocare a ╚Öefilor din justi╚Ťie.

Simultan cu aceste manevre oneroase din Comisia Iordache, liderii PSD-ALDE, prin marionetele din Guvern ╚Öi alte institu╚Ťii, au continuat asaltul asupra justi╚Ťiei, cer├ónd isteric desecretizarea protocoalelor de colaborare dintre SRI ╚Öi alte institu╚Ťii, dup─â interviul-manipulare cu celebrul fugar Sebastian Ghi╚Ť─â, difuzat simultan de patru televiziuni, inclusiv de televiziunea na╚Ťional─â, care tr─âie╚Öte din banii contribuabililor ╚Öi a c─ârei presta╚Ťie este, ├«n general, discutabil─â.

FB_IMG_1521370382912

Asaltul asupra justi╚Ťiei este total. Victor Ponta, considerat pe vremuri un mare mincinos, acum este credibil. Statul paralel a fost ├«n tot ╚Öi ├«n toate, iar PSD a fost, din 2009 ├«ncoace, mo╚Ťul statului paralel. Cu alte cuvinte, de un deceniu ├«ncoace, Rom├ónia a fost condus─â de statul paralel, iar cei care nu au fost ├«n arcul puterii ╚Öi ├«n combina╚Ťia toxic─â politic-servicii au fost ni╚Öte perdan╚Ťi. Un nou tip de nomenclatur─â! Ce spectacol grotesc!

FB_IMG_1521370266197

╚śi toate acestea se ├«nt├ómpl─â cu un singur scop: compromiterea ╚Öefei DNA ╚Öi exonerarea unor neferici╚Ťi afla╚Ťi conjunctural la butoanele puterii de r─âspunderea penal─â. Doar despre asta este vorba, nu despre altceva. A╚Öa-zisa reform─â din justi╚Ťie s-a f─âcut doar pentru clien╚Ťii politici. La fel ╚Öi gra╚Ťierea mascat─â, numit─â recurs compensatoriu, care s-a adresat, exclusiv, tovar─â╚Öilor politici, dar de care au beneficiat ╚Öi alte sute de ho╚Ťi, pedofili ╚Öi violatori.

FB_IMG_1521370283578

Pentru ni╚Öte neica-nimeni, cu preten╚Ťii de demnitari ╚Öi apuc─âturi de borfa╚Öi, Rom├ónia se ├«ntoarce ├«n timp, la dictatur─â, ╚Öi risc─â parcursul euroatlantic.