Condamnari

PSDragnea/De ce ALUNGA Puscariasul Suspendat SPP-ul din Guvern? Dictatorul DADDY miroase a CATUSE Flausate marca OLAF😎

  1. FB_IMG_1517323165697„Consecinte deosebit de grave”. Fost sef al SIE dezvaluie de ce Liviu Dragnea elimina SPP din Guvern: „Jecmaneala si talharirea avutului public”

dragnea

Fostul sef al SIE, Claudiu Saftoiu, considera ca decizia premierului Dancila si a ministrilor PSD de a renunta la protectia PSD, luata in urma unui ordin dat de Liviu Dragnea, va avea consecinte „deosebit de grave in functionarea institutiilor statului”.

„Renuntarea intregului Guvern al Romaniei la SPP ar fi o decizie in premiera, cu consecinte deosebit de grave in functionarea institutiilor statului. Fara SPP, ministrii sunt expusi nu numai fizic, dar si informativ

FB_IMG_1517381231423

Potrivit legii nr.191/1998, Serviciul de Protectie si Paza asigura in mod exclusiv protectia demnitarilor romani si straini. Nici Jandarmeria, nici alte structuri nu pot prelua sarcinile SPP. Altfel, ar iesi in afara legii. Ca un exemplu, jandarmii pazesc doar cladiri, perimetre, sau imobile de patrimoniu ale statului roman, nicidecum persoane, si cu atat mai putin demnitari care reprezinta statul roman. Pe langa protectia fizica a demnitarului si a familiei acestuia – in cazul primului ministru si al presedintelui tarii -, SPP are ca misiune si protectia informativa a demnitarului.

FB_IMG_1517340532524

Ministrii sunt beneficiarii legali ai documentelor si informatiilor clasificate, puse la dispozitie, la cerere, de serviciile de informatii romanesti. Ca persoane publice, detinatori ai unui certificat de securitate ORNISS, demnitarii din Guvern sunt in permanenta expusi unor interese ostile ale unor grupuri, sau companii care activeaza in business-ul intern si international. Potrivit ”Planului National de Prioritati Informative” – document aprobat prin hotarare CSAT – atat SPP, DGPI si DGIA, cat si entitatile informative SRI si SIE, colaboreaza, conlucreaza si se coordoneaza, in contracararea amenintarilor la siguranta nationala, inclusiv prin protectia demnitarilor romani.

  • FB_IMG_1517330387334

”Oare nu suntem chiar noi, ”statul paralel?” -”De ce?” – ”Pentru ca putem!” – dialog imaginar in PSD

Minciuna rostogolita de PSD, privind ”statul paralel”, a ajuns chiar sa fie crezuta de pesedisti. Ca o ipoteza, prin indemnul de renuntare la SPP, de intreg Guvernul Romaniei, Liviu Dragnea ar intentiona de fapt sa isi ”ascunda” ministrii, pentru a-i putea plimba pe unde vrea, pentru a-i conecta cu cine pofteste, si cu cine trebuie. Avand drept de semnatura pe acte normative, ministrii sunt ”pasari rare”, cautate de oameni de afaceri, de grupuri de interese, de grupuri infractionale organizate, puse pe jecmaneala si talharirea avutului public. Cand astfel de masinatiuni aduc atingere intereselor romanesti, intra in actiune institutiile statului. De asta s-a tot temut Liviu Dragnea. Dosarele in care este inculpat chiar spre asa ceva par a duce: spre folosirea functiilor in statul roman, detinute de loiali ai sai, pentru obtinerea de avantaje personale, sau de grup