Condamnari

PSDragnea:DADY vrea sa RECUPEREZE Voturile Partidului !

FB_IMG_1542034556565
Premierul Viorica Dancila a adoptat o atitudine de o duritate neobisnuita, sambata, la Antena 3. Ea a declarat ca anul acesta noi trebuie terminati 100 de kilometri de autostrada, iar daca acestia nu vor fi gata, seful Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere „pleaca acasa”. Ministrul demisionar al Transporturilor Lucian Sova anunta in urma cu cateva zile ca tinta sa este de 60 de kilometri de autostrada in acest an.

„Anul acesta noi trebuie sa terminam 100 de kilometri de autostrada. Pe 31 decembrie, seful companiei de autostrazi trebuie sa vina sa spuna ca ii avem. Daca nu, pleaca acasa”, a declarat Dancila la Antena 3, citata de news.ro.

De asemenea, a anuntat ca la jumatatea lunii ianuarie va fi desemnat constructorul autostrazii Comarnic – Brasov si ca exista 18 oferte de parterneriat public – privat pentru Comarnic – Brsov

Dancila a declarat ca situatia autostrazilor este monitorizata cu foarte mare atentie.

„Fiecare trebuie sa se incadreze in termene”, a precizat premierul.

Confrom celui mai recent sondaj de opinie al IMAS, PSD a cazut sub pragul de 25% in intentiile de vot.

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova, a anuntat, joi, ca isi mentine tinta asumata pentru acest an, de a deschide 60 de kilometri de autostrada, dar, daca tintele nu vor fi atinse, va solicita responsabililor din minister sa ”dea dovada de onoare”. In caz contrar, ”ii voi onora eu cu demiterea”, a spus Sova.

”Mai sunt putine zile pana la sfarsitul anului, dar imi mentin tinta de 60 de kilometri de autostrada care vor fi deschisi traficului. (…) La 31 decembrie, vom vedea daca tintele asumate prin programul de guvernare sunt indeplinite sau nu. Pe 3 ianuarie, va informez ca, in masura in care unele dintre tinte nu vor fi atinse, voi solicita sa dea dovada de onoare responsabilii din companiile din subordine sau, daca nu, ii voi onora eu cu demiterea pentru simplul motiv ca nu au atins tintele asumate prin programul de guvernare”, a spus Sova, in cadrul unei conferinte de presa