Condamnari

PSDragnea:DADDY, iei CAMERA de la BOMBONEL sau FUGI la astia de mai jos/Citeste­čĄú

 

FB_IMG_1529258309850

Alina Bica ╚Öi ╚śerban Pop, condamna╚Ťi definitiv mar╚Ťi ├«n dou─â dosare de corup╚Ťie, au fost da╚Ťi ├«n urm─ârire general─â de poli╚Ťia rom├ón─â. Cei doi se al─âtur─â unei liste selecte de fugari celebri: Elena Udrea, Alexander Adamescu, Puiu Popoviciu, Sebastian Ghi╚Ť─â, Radu Maz─âre, Marko Attila, Elan Schwartzenberg ╚Öi Codru╚Ť Marta.

Alina Bica, fosta ┼čef─â a parchetului specializat ├«n combaterea crimei organizate ┼či a terorismului (DIICOT), a primit 4 ani de deten┼úie efectiv─â pentru favorizarea f─âptuitorului. Bica este ├«ns─â fugit─â ├«n Costa Rica, unde a solicitat azil politic, ca ┼či prietena ei, Elena Udrea. Fosta ┼čef─â a DIICOT este primul ┼čef de mare parchet condamnat definitiv pentru corup┼úie.

Judec─âtorii Cur╚Ťii Supreme au decis mar╚Ťi condamnarea fostului ┼čef al ANAF, ┼×erban Pop, la 5 ani de ├«nchisoare cu executare ┼či a lui Horia Simu la 4 ani de ├«nchisoare cu executare. Pop este primul ┼čef ANAF condamnat definitiv pentru corup┼úie. Alina Bica ┼či fostul ┼čef al ANAF ┼×erban Pop au fost trimi┼či ├«n judecat─â de DNA ├«n dosarul privind mita pentru clasarea dosarului ├«n care este implicat omul de afaceri Horia Simu. Potrivit DNA, ├«n 2014, ┼×erban Pop a primit de la Horia Simu suma total─â de 230.000 de euro (cash ┼či sub forma a dou─â contracte de consultan┼ú─â judiciar─â), pentru a interveni la nivelul conducerii DIICOT ├«n scopul solu┼úion─ârii favorabile a unui dosar penal care ├«l privea pe omul de afaceri