Condamnari

PSDragnea: O TARA poate fi CONDUSA si din PUSCARIE­čĄú

 

received_170793656896190

Exact asta va fi Rom├ónia! De aceea, Dragnea a f─âcut un ÔÇŁCongres ExtraordinarÔÇŁ al PSD. Nu exist─â nicio mare filosofie. Pur ╚Öi simplu, cu ╚Öiretenia sa diabolic─â, Sultanul de Teleorman ╚Öi-a preg─âtit apele ├«nainte de o posibil─â sentin╚Ť─â a justi╚Ťiei care-l va trimite la ├«nchisoare.

S-a asigurat că, dacă va fi condamnat, PSD va rămâne în continuare pe mâinile sale, chiar dacă va fi nevoit să-l conducă de la Rahova. Cum? Prin marionetele votate ieri.

PSD a confirmat ieri c─â nu mai este de mult un partid. E o ga╚Öc─â str├óns unit─â ├«n jurul conduc─âtorului iubit, interesat─â doar de dou─â lucruri: 1 ÔÇô s─â poat─â fura prin politic─â; 2 ÔÇô s─â scape de justi╚Ťie, ca s─â se bucure de furt.

Miile de slugi chemate ieri la Sala Palatului s─â execute ordinul comandantului nu au nicio grea╚Ť─â s─â fie mas─â de manevr─â. De ce? Pentru c─â imensa lor majoritate sunt profitori ai acestui fel de a face politic─â. Au primit func╚Ťii, putere, bani, contracte etc. f─âr─â s─â fi avut niciun merit ├«n afar─â de acela de a accepta regula jocului de tip mafiot.

A╚Öa func╚Ťioneaz─â, din p─âcate, Rom├ónia azi. De fapt, parc─â dintotdeauna e a╚Öa. Doar c─â acum asist─âm la perfec╚Ťionarea acestui stil sovietic-comunist de a administra o ╚Ťar─â.

Rezultatul? Milioane de rom├óni care nu se reg─âsesc ├«n acest mod de via╚Ť─â evadeaz─â din aceast─â ├«nchisoare numit─â Rom├ónia. Suntem, potrivit ONU,┬á doua ╚Ťar─â care se gole╚Öte masiv, dup─â Siria cea devastat─â de r─âzboi. Din p─âcate, exodul va continua. Pentru c─â Europa ne e ├«nc─â deschis─â ╚Öi din cauz─â c─â exist─â ├«nc─â vreo patru milioane de rom├óni care gireaz─â o ╚Ťar─â de tip PSDragnea.

M─â tem c─â ├«ncepem s─â ne obi╚Önuim ╚Öi cu aceast─â idee morbid─â: Rom├ónia va fi o ╚Ťar─â condus─â din pu╚Öc─ârie. Parc─â nici condamnarea lor ├«n justi╚Ťie nu mai schimb─â nimic. Are balta at├óta pe╚Öte penal, ├«nc├ót va produce mereu al╚Ťi Dragnea. Ei vor sta o vreme dup─â gratii, timp ├«n care afar─â lucrurile func╚Ťioneaz─â la fel. Apoi ies ╚Öi ├«╚Öi v─âd ├«n continuare lini╚Öti╚Ťi de treab─â. Pentru c─â ├«n Rom├ónia exist─â ├«nc─â mult─â prostie, ho╚Ťie, minciun─â ╚Öi complicitate fa╚Ť─â de mafie ÔÇô sursa puterii Baronilor Ro╚Öii.

Dragnea nu e el. E tot ce-i seam─ân─â. Cei care tr─âiesc ca belferii pe ╚Öpag─â&ombina╚Ťii politice ╚Öi cei care voteaz─â ca berbecii o camaril─â corupt─â antina╚Ťional─â. C├ónd exist─â o astfel de complicitate ╚Öi toleran╚Ť─â la r─âu ├«n societate, dublate de la╚Öitate, indiferen╚Ť─â ╚Öi vot pro-mafie, prost ar fi Dragnea s─â nu-i ├«ncalece pe to╚Ťi ╚Öi pe toate.