Politica

PSD:Liderii PARTIDULUI au inceput sa Frece MUIA!

 

received_240668293224201

Sunt tot mai multe semne ca oligarhia PSD priveste cu mare spaima mitingul din 10 august de la Bucuresti. Pe langa isteria cu care televiziunile arondate Partidului incearca sa sadeasca frica printre eventualii participanti si amenintarile scrasnite ale jandarmilor, se pare ca Dragnea le-a dat ordin celor doua figuri sinistre ale PSD, Serban Nicolae si Eugen Nicolicea, sa nu mai apara la televiziuni pentru a nu enerva lumea si mai tare.

Prezenti de obicei zilnic la Antena 3 si Romania TV, Serban Nicolae si Eugen Nicolicea nu au mai fost vazuti de trei zile pe cele doua canale de propaganda ale Partidului. Fiecare aparitie a celor doi este caracterizata de aroganta, agresivitate si dispret fata de oricine are o opinie contrara. In plus, cele doua figuri sunt asociate cu detestatele modificari ale legilor justitiei, la care au contribuit major.

received_248364665786861

Strategia de a ascunde ciumatii partidului in momentele de criza sau cand aparitia lor ar putea dauna partidului nu este noua. Inainte de alegerile parlamentare, Dragnea a procedat la fel. Cu cel putin o luna inainte de alegeri, sinistrii pe care ii vedem de obicei latindu-si ranjetele pe ecranele televiziunilor de propaganda au fost pusi pe linie moarta. Dragnea a aparut insotit doar de un alai de tineri pesedisti, aratosi si foarte zambitori, de care acum nimeni nu mai stie  mai nimic. S-au transformat in amoebe necuvantatoare.

FB_IMG_1521377434198

Strategia lui Dragnea, combinata cu alte tehnici de manipulare precum ignorarea totala in interventiile publice a „abuzurilor statului paralel”, tema acum centrala a discursului pesedist, a dat roade. O buna parte din electoratul luminat s-a lasat adormita si a gasit lucruri mai bune de facut decat sa mearga la vot pentru ca nu era nicio spaima.  Caci, nu-i asa, PSD se transformase intr-un partid nou si modern iar lupta anticoruptie urma sa continue oricum.

FB_IMG_1533458600834

PSD se afla din nou intr-un moment crucial. Prabusit in sondaje, se confrunta cu poate cel mai critic moment de dupa castigarea alegerilor. Manifestatiile din februarie 2017 nu l-au alungat de la putere pentru ca alegerile abia se incheiasera iar asteptarile unei bune parti a societatii fata de noua guvernare erau inca mari. Acum, majoritatea romanilor s-a lamurit cate parale face aceasta organizatie mafiota care se intituleaza abuziv drept partid. Iar protestul din 10 august pare a fi prima mare manifestare cu potential de a darama regimul incompetentei si abuzului generalizat instaurat de infractorul Dragnea.

received_1699961680062316

Furia este mare, iar amenintarile fara precedent ale jandarmilor de astazi arata ca protestul va fi de proportii si va avea un potential exploziv. Oricat i-ar tine Dragnea departe de ochii lumii pe odiosii Serban Nicolae si Nicolicea tot nu se va stinge flacara maniei. Vor fi mistuiti atat el cat si cele doua creaturi care stau acum ascunse precum deseurile de care nimeni nu mai are nevoie