Anchete DNA

PSD/Dracnea vrea un GUVERN de PENALI sa lungeasca Procesle din Instante!

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca „nu mai putem vorbi acum de un guvern din moment ce toti ministrii si-au dat demisia”.

„Prima data Grindeanu a spus ca va respecta decizia CEx, a spus ca va pune pune demisia pe Facebook doar daca presedintele Iohannis va desemna un premier din partea PSD.

In a doua intervenitie a spus ca din moment ce eu l-am propus ca premier si pe ministri atunci trebuie sa-mi dau demisia. Dupa care a plecat din sala. Pai in felul asta tot CEx ar trebui sa-si dea demisia pentru ca au votat membrii guvernului.

Presedintele Romaniei nu poate fi conditionat. Sper ca premierul va iesi din acest joc. Presedintele Iohannis nu cred ca nu va tine seama de o propunere a coalitiei. Nu cred ca mai putem vorbi de un guvern din moment ce toti ministrii si-au dat demisia.

Sper ca Sorin Grindeanu sa nu se agate de aceasta functie, pentru ca nu mai are colegi. Noi am decis ca orice coleg din PSD care intra intr-un guvern care nu este sustinut de noi isi pierde calitatea de membru”, a declarat Liviu Dragnea.

Presedintele PSD a mai anuntat ca ii va transmite presedintelui Iohannis o adresa oficiala cu deciziile adoptate in aceasta seara. De asemenea, maine va avea loc o noua sedinta a CEx pentru desemnarea unui nou premier