Politica

PSD/Cine merge la PE in locul premierului Dancila/Bomba sexy- Gaby Zoana😎

 

media-151621391389038700În locul Vioricăi Dăncilă, în Parlamentul European va fi trimisă Gabriela Zoană, numărul 20 pe lista PSD la europarlamentare.

Din punct de vedere financiar, un mandat de europarlamentar este foarte profitabil. Salariul brut al unui europarlamentar este de aproximativ 7.900 de euro, achitat din bugetul PE. După reţinerea impozitului comunicat şi a contribuţiei pentru asigurarea de accident, salariul net ajunge la circa 6.200 de euro.

Cum se prezenta Gabriela Zoană, în campania pentru alegerile europarlamentare:

”Am absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Relații Economice Internaționale, specializarea Afaceri Internaționale. Încă din timpul studenției am fost pasionată de politica externă, drum spre care m-am îndreptat prin pregătirea mea postuniversitară: am absolvit cursurile de Politică Externă si Diplomație organizate de Institutul Diplomatic Român, cursurile de Management Politic organizate de Institutul Social Democrat (șef de promoție), cursurile Summer University for Democracy of the Schools of Political Studies of the Council of Europe – Strassbourg organizate în colaborare cu Consiliul Europei, cursul de Drept Comunitar European la Universitatea București, dar și alte cursuri postuniversitare în domeniul juridic.

Imediat după absolvirea Facultății de Drept (2001) am intrat în mediul universitar, iar în prezent sunt Lector univeristar doctor, titulara catedrei de Criminalistică în cadrul Facultății de Drept a Universității din Pitești.

Studiile doctorale le-am absolvit în domeniul dreptului penal. Am fost avocat timp de 10 ani și mediator timp de 7 ani. Am învățat din aceste distinse profesii să apăr dreptatea. În anul 2006 am intrat oficial în Partidul Social Democrat, însă începând cu anul 2004 am devenit militant pentru valorile de stânga promovate de doctrina partidului.

Am avut onoarea și privilegiul să devin încă de la început membru în Consiliul Național al TSD. Colegii mei m-au ales în anul 2007 vicepreședinte al organizației de tineret PSD Pitești, funcție pe care cu demnitate am păstrat-o până în anul 2010, când am devenit Președinte a Organizației de Femei PSD Pitești și Vicepreședinte PSD Pitești. Sunt membru al Consiliului Național OFSD”.

Sursa FOTO: Facebook Gabriela Zoană