Politica

PSD/Albinutele din Clanul DADDY au FURAT Mierea si Laptele din Campanie­čĄú

  1. FB_IMG_1517555826708Plini de lapte, de miere ┼či de competen┼úi, nou─â, rom├ónilor, nu ne mai r─âm├óne altceva de f─âcut dec├ót s─â ne apuc─âm cu to┼úii de acrostihuri.
Viorica, tanti Viorica, geniul comunic─ârii neconflictuale ┼či al bunului-sim┼ú al PSD, baza Parlamentului European ┼či a industriei petroliere mondiale, m├óndria de la Videle, spaima modei, a limbilor str─âineze ┼či prietena mega-Comisarei lui Iliescu de la Bruxelles, va fi ┼čefa guvernului.
FB_IMG_1517381231423
Olgu┼úa, st├ólpul eticii ┼či moralei social-democrate, mama muncii, a pensiilor, a franglezei ┼či a elegan┼úei oratorice, versiunea d─â Chanel a PRM, ne va f─âuri un viitor de aur.
FB_IMG_1517555719371
Mele┼čcanu, dovada vie c─â securitatea nu e la putere, c─â T─âriceanu nu e un sociopat ┼či c─â ALDE este un partid nou-nou┼ú plin de oameni one┼čti ┼či cu zero leg─âturi cu diversele academii ale lui Oprea sau ale SRI, va continua s─â ne pun─â pe harta mondial─â a celor mai ÔÇ×jmecheriÔÇť diploma┼úi, s─â moar─â mama la japonezuÔÇÖ ─âla ├«n fi┼úe de nu ┼čtie protocol.
Ilan, alt mega┼čukar, o s─â care ├«n spate bursa de la Londra acili┼čea la noi, s─â dea de m├óncare la to┼úi s─âracii ─â┼čtia corporati┼čti de zic de r─âu de matale, Livache, dar-ar boala ├«n ei. Ilan o s─â fie un fel de Superb─âiat de b─âiat al industriei micro, mici, mijlocii ┼či mai ales al aleia de jocuri de noroc.
melescanu_bolsevic
Teodorovici, o valoare de valoare de au venit securi┼čtii s─â ├«i dea diplom─â degeaba, doar-doar s-o da cu ei. Orlando, visul oric─ârei lipitori doritoare de coloana vertebral─â ┼či vr─âjeal─â de semidoct, o s─â ne rezolve cu finan┼úele, c─â doar ┼či el, ┼či Negoi┼ú─â, am├óndoi sunt speciali┼čti ├«n datorii la stat.
FB_IMG_1517151949288
Dan, doamna Dan, eroina cea mai blond─â ┼či mai de ├«ncredere a operetei ÔÇ×Carmen e mai tare ca TudoseÔÇť, este dovada vie c─â orice secretar─â ambi┼úioas─â, agramat─â ┼či ascult─âtoare poate s─â se ajung─â dac─â are un Daddy de valoare. Carmen o s─â umple ┼úara de mil┼úieni care mai de care mai poli┼úi┼čti de o s─â se ve┼čtejeasc─â infractorii ─âia de judec─âtori ┼či procurori de sunt du┼čmanii rom├ónilor adev─âra┼úi din politic─â!
FB_IMG_1514654660851
E┬ádrept c─â nimic nu ar mi┼čca f─âr─â doamna Firea, purt─âtoarea de cuv├ónt a barosanului neturn─âtor, neho┼ú, nenemernic ┼či nepatron al unui post TV, profesorul de renume mondial, domnul Voiculescu. D├ónsa va continua s─â conduc─â Bucure┼čtiul spre invidia cutrelor ─âlora numite elegan┼ú─â, decen┼ú─â, logic─â ┼či onestitate.
  1. received_1535921876466298
St─ânescu, baron de baron, b─âiatul primarului ┼či fratele deputatului de Olt, o s─â dezvolte ┼ú─âri┼čoara cum ┼či-a dezvoltat familia, rudele ┼či cumetrii.
Ilie Viorel, ministru, ┼či-a ├«nceput ┼či el, la fel ca doamna Gra┼úiela de la mediu, cariera ├«n partidul domnului Dan Voiculescu, care nu controleaz─â deloc ALDE.┬á Ace┼čtia, ├«mpreun─â cu al┼úi doi mini┼čtri ALDE, domnul Mele┼čcanu ┼či domnul Toma, cel care, conform CV-ului, are ÔÇ×preg─âtire militar─â ┼či de autoap─ârare, dob┼úndite ─ân cadru ┼×coli Superioare a Jandarmeriei Rom├óne de la unitate Ro┼čuÔÇť, ne dau siguran┼úa c─â ┼úara e pe m├óini bune.
FB_IMG_1517656059242
Liviule, nu te sup─âra pe c├órcota┼či, c─â ÔÇ×nu ┼čtie ce ziceÔÇť, vorba lui Daea. Tu ai f─âcut ┼úara asta m├óndr─â, Liviule, c─â te are. Sute de mii, dac─â nu milioane de rom├óni, de at├óta ├«nc├óntare, se g─ândesc s─â se duc─â prin alte ┼ú─âri, c─â nu se mai poate cu at├óta fericire! Ne-ai umplut, Liviule, de valori! Uite, cum e Negoi┼ú─â, omul ├«n care statul nostru a investit cei mai mul┼úi bani ┼či cele mai ciumece doctorate la vr─âjeala, organizatorul de paranghelii cu feti┼úe pentru bo┼či de partid, etalonul logicii PSD-iste, mah─ârul primarilor din Rom├ónica.
FB_IMG_1517479910813
─é┼čtia, geniile de mai sus, Liviule, e clar c─â o s─â fac─â ┼úara asta un fel de Germanie de Teleorman, dar noi, noi ce facem, Daddy Cool? Plini de lapte, de miere ┼či de competen┼úi, ne apuc─âm to┼úi de acrostihuri