Condamnari

PSD IASI/CHIRICA il SPARGE-n BOT pe DADDY/PSDragnea a IMPARTIT tara intre “MEN” si “TELEORMEN”

 

FB_IMG_1521377434198

Primarul Iașiului, Mihai Chirică, vorbește despre nivelul de degradare la care a ajuns conducerea PSD Iași, după ce partidul a devenit PSDragnea, prin eliminarea tuturor vocilor critice și a adversarilor, reali sau potențiali, ai liderului de la Teleorman. Edilul compară conducerea centrală numită după congres cu cea a Coreei de Nord, iar despe filiala locală spune că a ajuns “preșul de picioare” al lui Liviu Dragnea.

 

 

“Nu putem accepta ca modelul „politic” marca Dragnea, bazat pe autocrație, incompetență și obediență, să pună stăpânire pe întreaga țară. Ne obligă să ne împotrivim transformării social-democrației din România într-o grupare în care deținerea unui buletin de Teleorman a devenit valoarea supremă. (…) Dragnea a creat un cerc vicios care a dus PSD într-o fundătură: Dragnea s-a înconjurat de oameni mici, care nu pot și nici nu vor să îl conteste, fiindcă depind de el.” a mai scris edilul ieșean într=o scrisoare apel adresată ‘social-democraților onești’.

“E trist, însă e foarte clar: în Centenarul Marii Uniri, în loc să unească, Dragnea a împărțit România între „men” (oameni, în engleză) și „teleormen”