Politica

PNL:Pedelista PUFULET, Iubita REGELUI de MURFATLAR, sta toata Ziua cu Dintii in ORBAN/Cititi si Poze>

 

6-0467

Deputatul PNL Adriana Săftoiu lansează un nou atac la adresa liderului PNL, Ludovic Orban, despre care spune că acum este dezamăgit că nu a fost validat referendumul, dar în 2009, când se vota reducerea numărului de parlamentari, scrutin cu 9 milioane de participanţi, Orban îl cataloga “inutil”.

“Dl Orban s-a supărat pe cei care am criticat poziţia publică a PNL faţă de Referendum, considerat, prin vocea sa autoritară “o temă importantă” şi care definea familia, nu căsătoria. Ne-a certat că nu am criticat PSD. Putem critica şi PSD, de pildă, eu, fiindcă a organizat acest Referendum pe o temă falsă. Eu mă bucur că nu a fost validat. Dl Orban e dezamăgit că nu a fost validat. Am avut aşteptări diferite. M-aş întoarce însă la voinţa populară, mult invocată.

Acum, voinţa populară a infirmat că tema acestui Referendum a fost “o temă importantă”. În schimb, referendumul cu 300 de parlamentari si unicameralism a fost considerat atunci de dl Orban “inutil”. Inutil sau nu, atunci voinţa populară, respectiv 9 milioane de cetăţeni, a spus DA. După ce criteriu ţinem cont de voinţa populară? La acest Referendum s-au pronuntat aproape 4 milioane, atunci 9 milioane. Un prim gest etic, ca să ne împăcăm: să înceapă PNL demersurile pentru punerea în aplicare a acelui Referendum semnat de 9 milioane. Din respect pentru “voinţa populară”, a scris Adriana Săftoiu, deputat PNL, pe Facebook.

Aceasta se află printre liberalii nemulţumiţi de actuala conducere, postând duminică seara urm[torul mesaj pe Facebook: “Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură şi către un nou eşec politic care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu uneşte, ci dezbină

 

O lovitură uriaşă au primit producătorii de alcool în această dimineaţă, după ce mascaţii şi procurorii DNA au efectuat mai multe descinderi simultane, într-un dosar în care a fost estimat un prejudiciu de 600 de milioane de lei. Unul din personajele principale vizate de anchetă este patronul de la ”Murfatlar” care este nimeni altul decât iubitul Adrianei Săftoiu, şi ea binecunoscută în lumea politică, mai ales după mariajul cu ”spionul-şef”, fostul director al Serviciului de Informaţii Externe Claudiu Săftoiu!

UPDATE 08.50-George Ivănescu a fost reţinut de DNA şi va fi prezentat judecătorilor pentru emiterea unui mandat de arestare

George Ivănescu, acţionar la compania de vinuri Murfatlar, a fost adus cu mandat luni dimineaţa la DNA. Alte 19 persoane, reprezentanţi ai mai multor companii vitcole dar şi angajaţi ANAF, au fost şi ei ridicaţi de anchetatori, pentru declaraţii în faţa procurorilor anticorupţie. Acuzaţiile din dosarul cu prejudiciu de 600 de milioane de lei sunt deosebit de serioase, respectiv evaziune fiscală, spălare de bani şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Obiectul dosarului este modul în care o companie producătoare de băuturi alcoolice ar fi încheiat contracte cu diverse societăţi. Mai exact, s-ar fi încheiat contracte pe termen lung ce nu conţineau preţul finit al produselor din must sau fermentaţie.

Adriana Săftoiu trăieşte o poveste de dragoste cu ”Regele Vinului”, George Ivănescu
Adriana Săftoiu trăieşte o poveste de dragoste cu ”Regele Vinului”, George Ivănescu

Nu este deloc o veste bună pentru liderul PNL Adriana Săftoiu, care s-a implicat într-o relaţie cu bossul de la ”Murfatlar” încă de acum cinic ani, după divorţul de Claudiu Săftoiu. CANCAN.ro a dezvăluit în premieră AICI idila pe care fostul purtător de cuvânt de la Cotroceni, -pentru că Adriana Săftoiu a fost cea care îi ”trasa” liniile discursului lui Traian Băsescu, fostul preşedinte al României- cu ”Regele Vinului”.

”Albinuţa” este fosta soţie a bossului de la Murfatlar
”Albinuţa” este fosta soţie a bossului de la Murfatlar

Ca să fie un bărbat liber, George Ivănescu a divorţat şi el de Anca Ivănescu, cunoscută ca şi ”Albinuţa”, femeia cu care a construit imperiul ”Murfatlar”! Iată că relaţia lui cu Adriana Săftoiu a durat mai bine de cinci ani, dar este pusă în pericol acum de problemele judicare ale şefului companiei de vinuri.

Timp în care afacerile lui Ivănescu au mers ca pe roate, ”Murfatlar” s-a menţinut pe piaţă într-un loc fruntaş iar câştigurile ”Regelui Vinurilor” au fost suficiente ca el să-şi permite să se afişeze cu o limuzină de super-lux, un Rolls-Royce în valoare de 250.000 de euro. În toată această perioadă, compania la care era acţionar Ivănescu, în ciuda faptului că marca se găsea la vânzare pe toate rafturile, a acumulat datorii de un sfert de milioane de euro.

CANCAN.ro l-a fotografiat pe Ivănescu în vizită ”de curtaoazie” la sexy-şefa ANAF
CANCAN.ro l-a fotografiat pe Ivănescu în vizită ”de curtaoazie” la sexy-şefa ANAF

Poate acesta a fost şi scopul vizitei pe care faceristul Ivănescu a făcut-o, încărcat cu un coş de trandafiri, la Adina Georgia Bojin, sexy-şefa de la ANAF, cu atribuţii în domeniul verificărilor fiscale la firme, despre care am relatat pe larg la începutul acestui an, AICI. Azi insa, asocierea celor doi poate detona o explozie teribilă in interiorul institutiilor statului. (Gabriel Niculescu