Politica

PNL: KAKARAU vrea PRIMUL pe lista la EURO, ca de, a Facut USL/Video:Romania nu MOARE daca DRAGNEA va SCAPA de un Proces/Sictir

received_937512456426409

„Tot ce pot evalua este că dincolo de această ordonanță, care repet, nu cred să fie dată, dar și dacă e dată, totuși, România nu se oprește acolo, nu moare dacă Dragnea va scăpa de un proces, sau cine mai credeți că scapă prin ea, ci problema societății românești este cum așează după foarte multe lucruri contradictorii, discutabile, această domnie a legii, care este expresia clară a sistemului de justiție în România”, a argumentat Antonescu.

Antonescu a numit OUG-ul pentru amnistie şi graţiere „un fel de stafie care vă bântuie nopţile de doi ani” şi de care a devenit şi ridicol să mai vorbim.

Pe de altă parte, el a spus că „nicio discuție nu e serioasă despre justiție dacă nu vedem că s-au făcut și abuzuri, și exagerări și contaminări nepermise într-o democrație, prin decizii într-o anumită parte a sistemului judiciar”. Cu toate acestea, Crin Antonescu a spus că „nu ne putem întoarce la perioada de dinainte de 2004, nu putem merge decât înainte spre calea unei justiții sănătoase și independente și cât mai departe de încăierarea politicienilor în jurul numirii sau revocării procurorilor”.

Pe 9 octombrie, Crin Antonescu, a declarat că eşecul referendumului privind revizuirea Constituției în sensul redefinirii familiei nu este motiv de demitere a guvernului, el adăugând că nici preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu trebuie să-şi dea demisia din această cauză (detalii aici).

Fostul preşedinte al liberalilor a anunțat pe 18 septembrie că şi-a depus documentele pentru a intra pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc anul viitor. El a anunțat că soția sa, europarlamentarul Adina Vălean, nu va mai candida pentru un nou mandat