Politica

PNL Calarasi: Emil DUMITRU si Ciprian PANDEA au INTRAT in PARLAMENT/Tinerii LIBERALI au DEPASIT scorul NATIONAL !

 

Recunoscător și pregătit de muncă, o să preiau, în câteva zile, mandatul de senator al călărășenilor din partea dumneavoastră.

O să vă mulțumesc, în fiecare zi, prin fapte pentru Călărași!

Am spus, încă de la debutul campaniei electorale, că îmi doresc, prin acțiunile mele, să reușesc să îmbunătățesc imaginea Parlamentului României în rândul călărășenilor. Și voi face tot ce pot în această privință. Voi fi un senator implicat, activ, dedicat călărășenilor, cu activitate intensă în județ, în contact permanent cu dumneavoastră.

Știu că traversăm o perioadă grea, și de aceea vă îndemn să vedem ce e mai bun în fiecare dintre noi, să nu pierdem speranța, să primim și să oferim saluturi cu zâmbetul pe buze, să ajutăm, la nevoie, pe cei apropiați.

Nu pot să închei acest mesaj, fără să mulțumesc și echipei mele din PNL Călărași! Colegi, a fost o muncă intensă, în care ne-am unit și mai mult, ne-am fost alături zi de zi. Ne așteaptă patru ani de muncă pentru dezvoltarea Călărașiului. Nu vom uita pentru ce am luptat împreună și vă asigur că veți avea în mine un sprijin ori de câte ori veți avea nevoie!

 

Mulțumesc, și pe această cale, tuturor celor care azi s-au gândit la mine. Urările primite m-au încărcat cu mult bine. Vi le întorc înzecit!

 

Sunt onorat că am făcut parte din Guvernul Ludovic Orban, din echipa unui premier responsabil care a pus înaintea succeselor politice viața românilor și s-a implicat în cea mai gravă criză economică și sanitară.
Dincolo de toate aceste cuvinte pot să spun cu mândrie că omul și președintele Orban nu a lăsat pe nimeni în urmă și a construit echipe puternice, de la primul până la ultimul liberal.

În numele meu personal, dar și al echipei PNL Călărași, vă mulțumesc cu sinceritate!