Politica

 Placeri TRUPESTI sub clar de LUNA:Motive pentru care femeile ajung sa fie amante. Afla de ce insala!

 Motive pentru care femeile ajung sa fie amante. Afla de ce insala!

Dragostea ajunge sa fie uneori extrem de complicata. Mereu te ia prin surprindere si te pune in situatii in care nu te-ai gandit si nu ti-ai dorit niciodata sa ajungi. Inima nu tine cont de ratiune, iar uneori ajungi sa te indragostesti de un barbat care nu este lipsit de obligatii. De asemenea, situatia poate fi si inversa, in care iti castigi statutul de amanta impinsa de problemele si frustrarile care se acumuleaza in relatia prezenta.

Desi toata lumea le blameaza, femeile care ajung sa fie amante nu pornesc intr-o relatie extraconjugala fara un motiv. In general, inselam deoarece in relatia pe care o avem nu mai gasim satisfactia la care ne asteptam.

Iata principalele motive pentru care femeile ajung sa devina amante:

 

 

FB_IMG_1568028970985

1. Sunt mintite

Spiritul de vanator se regaseste in orice barbat, oricat ar fi el de timid. Astfel ca orice mascul are bine intiparite in minte cateva fraze cu care sa le dea gata pe reprezentantele sexului frumos. Femeile sunt vulnelabile la complimente, asa ca barbatii mizeaza in mare parte pe acest aspect.

5 complimente pe care barbatii vor sa le auda de la iubitele lor. Afla ce le-ar placea sa le spui!

Tanar, cu verigheta ascunsa, cu un spirit aventurier si o cariera care ii permite sa fie libertin pare sa fie barbatul cuceritor, care poate transforma orice femeie in amanta.

Vorbele dulci, curtuoazia, disponibilitatea si micile “minciuni” pot face orice femeie sa se indragosteasca nebuneste de un barbat care stie sa isi acopere bine statutul civil.

 

FB_IMG_1568049115035

2. Lipsa de atentie

Femeile au nevoie de atentie maxima cand sunt intr-o relatie. Chiar daca au o cariera, par independente si, uneori, chiar greu de abordat, femeile nu pot trai alaturi de un barbat care nu le acorda intreaga atentie. In momentul in care simt ca nu mai sunt centrul universului partenerului lor sau relatia a intrat intr-o etapa de monotonie, femeile vor cauta satisfactia in afara cuplului.

Ce gandesc barbatii despre corpul tau in timpul unei partide de sex. Afla-i cele mai ascunse fantezii!

3. Incompatibilitatea sexuala

Multe dintre reprezentatele sexului frumos isi doresc sa aiba partenerul perfect, atat din punct de vedere spiritual, cat si sexual. Cazurile fericite sunt putine insa, iar multe dintre femei prefera sa intre intr-o relatie doar pentru ca ii ofera stabilitate. Astfel, ele ajung sa caute satisfactia sexuala in afara relatiei.

20 de lucruri pe care barbatii nu le vor intelege niciodata la femei. Afla ce obiceiuri ii enerveaza!

 

FB_IMG_1567231889308

4. Dorinta de adrenalina

Uneori, femeile ajung sa fie amanate doar din dorinta de a-si face viata mai palpitanta. Ele n-ar putea renunta niciodata la barbatul cu care sunt, insa, paralel, isi doresc si putina adrenalina in viata lor.

7 gesturi adorabile pe care le fac barbatii si in fata carora femeile nu pot rezista

5. Obsesia trecutului

Orice femeie tine ascunsa o poveste amoroasa pe care nu o poate uita. Oricat ar incerca, ele nu se pot dezlipi de o relatie trecuta chiar daca au un partener nou. Neimplinirea din relatia de mult terminata se poate transforma uneori in obsesie, astfel ca, la prima atentie pe care le-o acorda barbatul iubit, femeile pot uita de iubitul actual si pot calca stramb fara sa mai tina cont de nimic.