Anchete DNA

Pam-Pam/Lady COSITOR ne explica ce inseamna Infractiuni­čśÄ

Este cu siguranta un dosar politic instrumentat, nu impotriva unor infractori de rand, ci a unora politici. De fapt toata povestea pleaca de la o neintelegere.

Sa va explic: ceea ce procurorii numesc infractiuni, noi le spunem program de guvernare, ceea ce procurorii numesc crima organizata, noi le spunem partide politice, in fine, ceea ce procurorii numesc delapidari si abuz in serviciu, noi numim act de guvernare si exemplele ar putea continua.

In realitate e vorba de acelasi lucr dar folosim termeni diferiti, totul depinde din ce unghi doresti sa privesti lucrurile.

Din acest motiv am fost chemata la DNA pentru a avea un schimb de opinii cu procurorii de acolo. Ei incercau sa ma convinga de teoriile lor iar eu incercam sa ii fac sa vada lucrurile din perspectiva noastra.

A fost o intalnire interesanta si sper ca ratiunea va triumfa. Trebuie sa intelegem ca nu toti gandim la fel, nu toti avem aceleasi valori sau aceleasi credinte, important e sa ne acceptam si sa ne toleram reciproc, asa cum suntem.

Zilele in care politicienii erau spanzurati, trasi in teapa sau arestati pentru ideile lor, au trecut odata cu castigarea alegerilor de catre PSD. Sau cel putin asa sperÔÇŽ

A explicat Rovana Plumb