Politica

ORBAN vrea GUVERN Monocolor !

FB_IMG_1571330163228

Premierul desemnat Ludovic Orban a precizat, joi, că opțiunea PNL este pentru formarea unui guvern monocolor.

Opțiunea exprimată de ALDE pentru guvern monocolor este și opțiunea noastră. (…) La alte nivele suntem deschiși unor experți, unor oameni competenți sau unor soluții care pot fi propuse de partenerii noștri”, a afirmat Ludovic orban, după întâlnirea cu liderii ALDE.
Mircea-Diaconu-Slide

El și-a exprimat încrederea că, împreună cu formațiunile politice alături de care au reușit căderea guvernului PSD condus de Dăncilă, PNL va reuși învestirea Guvernului.

 

FB_IMG_1570036620413

„Din discuțiile de până acum nu văd divergențe majore. Până la urmă am început un drum împreună și nu văd de ce ne-am opri la jumătate. La Palatul Victoria, Guvernul Dăncilă continuă ilegalitățile, urmăresc să-și promoveze pe posturi pe cei din clientela politică, încearcă să forțeze semnarea unor contracte în condițiile în care nu sunt îndeplinite condițiile legale. Orice zi în care Guvernul Dăncilă rămâne la Palatul Victoria prezintă riscuri pentru România”, a adăugat liderul PNL.

 

media-156520746764250300

Ludovic Orban a anunțat că opțiunea PNL este ca în proiectul bugetului de stat pentru anul viitor să se prevadă reducerea subvențiilor pentru partide cel puțin la jumătate