Anchete DNA

Observator: Spitalu’ Județean Călăraşi a scăpat de doi CORUPTI/Cuplu Comic- Militaru&Didilescu a demisionat după ce a Aranjat Contractele de Lucrări si Achizițiile Spitalului/Musat e la Vrăjeală , Deh !

Silviu Didilescu şi-a depus demisia din funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţe Călăraşi

 

 

 

 

Busoi - Militaru. Tot astăzi, Marius Militaru şi-au depus demisia din  funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Spitalului. Din sursele noastre, se pare că interimatul va fi preluat de Emil Muşat

Cea mai bună decizie a lui Iliuță/Emil Mușat este noul manager interimar la spital


La finele săptămânii trecute, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență din municipiul Călărași, Silviu Didilescu, și-a înaintat demsia din funcție. La fel a făcut și președintele Consiliului de Administrație, Marius Militaru.

Informațiile au fost confirmate de reprezentanți ai Consiliului Județean Călărași care au mai precizat că singurul nume care a fost vehiculat pentru preluarea mandatului a fost a lui Emil Mușat.

Contactat de Călărași24, Emil Mușat a declarat: ”Am avut o ședință de lucru cu președintele CJ, Vasile Iliuță și cu vicepreședinții în această dimineață (n.r. 6 martie 2017) și am acceptat să preiau funcția de manager interimar al spitalului pentru o perioadă de 6 luni, asta ca să depășim perioada de contractare.”

Emil Mușat, în prezent șeful de cabinet al președintelui CJ, Vasile Iliuță, nu este străin de domeniul sanitar. Domnia sa a ocupat funcțiile de jurist, respectiv director de contractare în cadrul Casei Județene de Sănătate Călărași și a condus timp de 9 luni spitalul ”Constantin Angelescu” din București ce aparține de Ministerul Justiției.

La momentul actual, decizia de numire a lui Emil Mușat ca manager interimar al spitalului din Călărași este cea mai bună decizie pe care președintele Vasile Iliuță a luat-o de la preluarea mandatului de președinte al CJ, cu privire la unitatea medicală călărășeană