Fara Categorie

OAMENII vor sa le FACI pe PLAC si sa FII de ACORD cu EI !

 

FB_IMG_1558119998227

 

 Poate una dintre cele mai mari probleme ale mele este faptul că nu mă pot preface și nu pot minți. Nu sunt o actriță bună. Nu am fost niciodată și probabil nici nu voi fi. În plus, am preferat mereu să am propriile mele opinii și am urmat valori și principii pe care nu le voi schimba vreodată. 

  Toți spun că vor sinceritate, că s-au săturat de măști și prefăcuți, de înșelăciuni și amăgiri. Iar atunci când primesc ce își doresc, pleacă. Pleacă pentru că nu de puține ori, adevărul doare. Pleacă pentru că nu le-ai dat dreptate. Pleacă pentru că ai avut o opinie și un alt punct de vedere. 

  Oamenii nu vor să fii sincer, vor doar să le faci pe plac și să fii de acord cu ei. Sunt deranjați de măști doar în măsura în care ele nu le zâmbesc tot timpul. Și vor adevărul doar atunci când le dă dreptate sau le face pe plac ori îi pune într-o lumină bună. În rest, ar fi bine să ne prefacem că nu știm care e acel adevăr. 

  Poate că tocmai de asta nu mă pot lăuda cu prea mulți prieteni buni, poate că tocmai de asta sunt și unii care nu prea mă plac. Pentru că îmi asum consecințele adevărurilor și părerilor mele, pentru că nu vreau să încerc să fiu altfel decât sunt de fapt. Pentru că am ales să fiu sinceră și reală. Dar măcar am certitudinea faptului că oamenii pe care îi am lângă mine vor rămâne lângă mine mereu și că nu va conta dacă nu vom fi mereu de aceeași părere sau dacă nu ne vom putea face întotdeauna pe plac. Măcar știu că am alături oameni de calitate, chiar dacă sunt puțini