Fara Categorie

Oamenii care se iubesc cu adevărat găsesc căi pentru a repara tot ceea ce nu mai funcţionează între ei, ceilalţi caută scuze !

68250-xlOamenii care se iubesc cu adevărat găsesc căi pentru a repara tot ceea ce nu mai funcţionează între ei, ceilalţi caută scuze.

 

Iubirea adevărată nu e uşor de găsit. Omul potrivit se întâmplă, de multe ori, să nu vină atunci când te aştepţi să apară în viaţa ta. Dar ştii că e el atunci când îl găseşti. Îţi spune tot sufletul că e ce are nevoie pentru a fi fericit, iar tu trebuie să îl crezi, aşa pur şi simplu, fără să te îndoieşti sau să te întrebi prea mult, fără să eziţi şi fără să renunţi. Dar să ştii că nu va fi mereu totul perfect.

 

Iubirea e frumoasă, dar nu e niciodată perfectă. Vor fi momentele grele, uneori vor fi şi lacrimi, vor fi dorinţe de renunţare şi clipe insuportabile, dar atunci când oamenii se iubesc, ei luptă unul pentru celălalt, împreună, chiar dacă sunt obosiţi şi chiar dacă li se pare că nu mai văd rostul.

 

Ei caută căi pentru a merge mai departe împreună, nu pentru a se despărţi. Ei caută motive pentru a se încuraja, nu pentru a renunţa. Ceilalţi, cei care nu se iubesc atât cât pretind că o fac sau cei care au ajuns să fie rugaţi de omul de lângă să iubească, ceilalţi caută scuze… Şi le găsesc mereu, din păcate…

  Oamenii care se iubesc cu adevărat încearcă să rezolve totul împreună, discută, ascultă, înţeleg, ceilalţi nu fac nimic şi aşteaptă să se rezolve totul de la sine. Degeaba se iubesc oamenii dacă nu sunt capabili să se asculte, să îşi vorbească, să se înţeleagă şi să se aline. Degeaba se iubesc oamenii dacă aşteaptă să li se rezolve problemele singure. Ei ar trebui să ştie deja că problemele nu se rezolvă niciodată singure, ci se măresc atât de mult încât ajung să macine încrederea şi, în cele din urmă, chiar şi iubirea. 

  Şi poate, oamenii care se iubesc nu se plâng niciodată că le e prea greu pentru că, avându-se în braţe, realizează cât de uşor e să continui atunci când ai pe cineva drag care să te motiveze să mergi mai departe alături de el