Condamnari

Nuty din PLES-KOY iese la Spargere in latrina altui Puscarias/Cu 6 ani de BULAU pe Fond, Nuty trage limbi de Clopot in toate sticlele Mogulilor/Nea Besescu, ce faci, bre? Nu poti sa mai prafuiesti dosare!

Elena Udrea a declarat in Comisia de control al activitatii SRI ca stia dinainte ca Dan Voiculescu va fi condamnat la 10 ani de inchisoare, a declarat presedintele comisiei, Claudiu Manda, la Antena 3.

Manda a spus ca Elena Udrea a declarat, in timpul audierilor din comisie, ca aflase „aflase personal de la Maior si Coldea ca va intra o doamna judecatoare” in completul care judeca procesul lui Dan Voiculescu si „ca va da foarte repede decizia de condamnare la 10 ani”.

„Udrea a spus toate aceste lucruri in contextul in care dadea exemple de interventii ale unor ofiteri SRI in instante si justitie. Atunci a dat si exemplul Antenei 3 si a lui Dan Voiculescu si a spus ca aflase personal de la Maior si Coldea ca va intra o doamna judecatoare in complet si ca va da foarte repede decizia de condamanare la 10 ani. Cred ca a dat si numele doamnei judecatoare”, a declarat Manda.

Potrivit acestuia, Elena Udrea ar mai fi declarat ca Traian Basescu, care urmeaza sa fie audiat de aceeasi comisie saptamana viitoare, poate confirma afirmatiile sale.

„Elena Udrea a spus ca relatia tensionata dintre Basescu si Antena 3 era demult si ca postul de televiziune a deranajat sistemul si de aceea au aparut aceste probleme”, a mai spus Claudiu Manda