Fara Categorie

Nu ignora încercările cuiva de a te ține aproape, de a păstra legătura cand rasare LUNA !

Nu ignora încercările cuiva de a te ține aproape, de a păstra legătura. Nu va fi întotdeauna cineva lângă tine căruia să îi pese, cineva pe care să te poți baza.

 

received_1676031245833862

 

 

Nu încerca să îndepărtezi oamenii de tine, nu le ignora încercările de a te iubi. Pentru că vor fi momente în care vei vrea să ceri iubire, momente în care îți vei dori să nu fi dat cu piciorul în toate sentimentele pe care le primeai fără să meriți. Vor fi momente în care ți se va face dor de acei oameni care îți puteau încălzi sufletul și îți purtau de grijă neîncetat. Iar în acele momente vei regreta că nu ai dat dovadă de maturitate. Vei regreta că nu ți-a păsat atât cât ar fi trebuit să îți pese.

 

FB_IMG_1552571106124

 

Vezi tu, sentimentele sincere nu sunt chiar atât de ușor de găsit. Oamenii reali nu se găsesc la fiecare colț de stradă. Acolo vei da doar de măști și de cei care le poartă, de oameni prefăcuți și falși.

Însă unii își merită soarta. Unii merită să fie părăsiți și lăsați să aștepte la fel de mult cât s-au lăsat și ei așteptați. Unii merită să învețe că trebuie să apreciezi prezența celui drag atât cât încă mai face parte din viața ta, nu după ce s-a săturat să te aștepte.

 

FB_IMG_1548534422121

 

 

 

Nu ignora încercările cuiva de a te ține aproape, de a păstra legătura. Nu va fi întotdeauna cineva lângă tine căruia să îi pese, cineva pe care să te poți baza.

Uneori uităm de acești oameni care ne fac viețile mai frumoase. Uneori îi neglijăm, chiar ignorăm. Uităm să le spunem cât înseamnă pentru noi, cât îi iubim, cât de fericiți ne fac și cât de recunoscători le suntem. Nu ar trebui să uităm niciodată astfel de lucruri. Ar trebui să apreciem și să iubim pentru că sentimentele sincere și oamenii buni sunt cadouri neprețuite pe care le primim de la viață.

 

received_2208253046169475